Przyjęcie zorganizowne (1) Organizowałam chrzciny w Kardamonie i z czystym sumieniem mogę polecić to... Kasia więcej tam nie wydam pieniążków ponieważ oni ich nie chcą (1) byłem w tym "pubie" wielokrotnie przed i po meczu -zawsze był problem z... były barman Zdecydowanie polecam lokal (1) Przede wszystkim- super ceny, jak na Gdańsk Główny, miła atmosfera, bardzo... da6ka
Bardzo polecam. (1) Byłem ostatnio ze znajomymi by wypić kilka piw. Obsługa bardzo miła, barmani... Krzysiek Mike - opinia (1) Nic dodać, nic ująć. Podoba mi się tam! Polecam :) Mike Od wczoraj były klient - opinia (1) Niestety po kilku wizytach tam spotkała mnie niemiła niespodzianka. Zostałem... Od wczoraj były klient ancalagon - opinia (1) Wspaniała obsługa, dobre piwo i przyjemna muzyka. Czego chcieć więcej? ancalagon wporzo (1) wporzo wporzo A tu jak zwykle... Cudownie :) (1) Wielki powrót do Gdańska po długiej nieobecności w tym mieście. Powstało tu... Gringo D. & M. - opinia (1) Dobrze, że we Wrzeszczu jest nareszcie miejsce, w którym można po prostu się... D. & M. its cool place (1) Cool place for a beer. thank you art zawsze dużo ludzi (1) w weekendy zawsze dużo ludzi i często jest problem z miejscem ale podoba mi się paweł :-) (1) Jestem klientem szafy od samego poczatku, nie zawiodlam sie jeszcze nigdy.... Kinga Wszystko OK!!! (1) Witam. Do sherlocka chodzę już od ponad roku i jestem miło zaskoczony... Stały bywalec:) Hamburgery!! (1) Najlepsze burgery w tej części miasta! Piwko i piłkarzyki nic więc mi nie... Wojti Miejsce nie tylko dla kibiców (1) Ciekawe miejsce, godne polecenia. Szłam z mężem ze sceptycznym nastawieniem,... Karina Bardzo klawe miejsce (1) W istocie jest nieliche, mogę naprawdę polecić :P Diament zenada (1) Zenada, rezerwacja zrobiona na godzinę 17, okazało się, że o tej godzinie... mistrz Polecam gorąco!!! (1) Takich pubów brakuje na polskim rynku! Byłam sobotę (19.01), świetny klimat,... Justyna Świetna miejscówka (1) Zaprosił mnie kolega grający w PogryWARCE. Spodziewałem sie wybujałych cen i... Miechu