Magda - opinia (1) Klimatyczny pub, mnóstwo eventów, ciekawi ludzie Obsługa profesjonalna i... Magda NIEWYPAŁ (1) Rzadko jadam tzw. fast foody, w Macu nie jadam w ogóle, ale jeśli już się... konsumentka Gorąco polecam! (1) Świetne miejsce z klimatem i obsługą której nie da się nie lubić :) polecam... Małgosia
nie za duzo miejsca ale przytulnie (1) Do Pudla wpadam od czasu do czasu z kolezankami, czasem nie ma miejsca co w... maua Najlepszy grzaniec jakiego piłam! (1) j.w. Jozi Wszystko ok. (1) Miła obsługa, niskie ceny, bardzo duży wybór alkoholu no i najważniejsze...... Rebel Obsluga do wymiany (3) Wpadam tam od czasu do czasu ale zawsze czuje, ze przeszkadzam obsludze dajác... Karolina Lokal OK, obsługa do wymiany! (3) Jestem kilkuletnim klientem lokalu Kandelabry. Oczywiście za minus muszę... Michał tradycyjnie elizjum (1) Przychodzimy ze znajomymi do Elizjum od jakiegoś roku regularnie 2-3 razy w... stała bywalczyni Miejsce z klimatem (1) W tym momencie chyba najlepszy pub dla miłośników mocnego grania (inna sprawa... Normales Adam - opinia (1) W tym pubie pozanłem swoją żonę Monikę 7 lat temu. Mamy dwoje dzieci :-).... Adam Przeciętnie (2) Byłem tam latem tego roku, pustki, chłodny nastój. Zamówiłem dwa piwa...i na... Ryb@ Słabo (2) Obsługa niezadowolona,na wszystko długo się czeka,nie wiem czy barmanka była... Była klientka POLECAM-ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY LOKAL DO POSIEDZENIA W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) Jestem stałą klientką od ponad 3 lat i z ręką na sercu polecam ten lokal... Stały gość ochrona faktycznie pozostawia wiele do życzenia (2) Swoją ocenę głównie zaniżam przez ochronę, która jest krótko mówiąc zna... tomi Brakuje takich miejsc w Gdańsku ! (1) Teraz w Andrzejki mija rok odkąd pierwszy raz pojawiłam się w Irish Pub. I... fanka :( - opinia (2) odpowiedz na hm... :( bardzo pyszne hamburgery (1) a jak ktoś chce zapłacić mniej to niech idzie do McDonalds. Cena jest... b Elegancki klub :) (2) Czytam i czytam tak sobie te komentarze i nie kumam. Jestem w Absie często i... Maciek Dla koneserów dobrej muzyki (1) Niesamowity klimat najlepszej muzyki , przyjazni ludzie i O kiczu.Sfinx może... Daniel