SUPER KLIMAT!! (1) Idealne miejsce na relaks.. Wpadam czasem ze znajomymi napić się dobrego... Marta Brak telewizji N (2) Jak to możliwe, że tak wspanialy pub nie ma w swojej ofercie ogladanie Ligi... Kris Fajne miejsce (1) Dobrze, że we Wrzeszczu jest nareszcie miejsce, w którym można po prostu się... M.
lili - opinia (1) bardzo dobra kawa;-) lili super zabawa w sobotni wieczor (1) bawilem sie w sobote z towarzystwem... mega dj muzyka lata 80-90 nogi do dzis... filip Dla mnie bomba!!! (1) Do Warki zaprosili mnie znajomi którzy wcześniej już tutaj bywali i musze... Marian :* (1) miejsce godne polecenia dla niezdecydowanych :) polecam szeroki wybór... madzik Super miejsce (1) Tęskno trochę za kelnerkami sprzed roku, ale wciąż jest tam świetna obsługa.... Frania Mekka (1) Klub przesympatycznych wieczorów w którym odkrywamy dziwaczne rosyjskie... Dziki Rex Świetne miejsce na piwo :) (1) Jeśli szukacie pubu irlandzkiego to dobrze trafiliście. Klimat tam panujący... Żana petarda (1) super knajpa z klimatem, doskonałą muzyką, dużym wyborem piwa i przystępnymi... ghjjgfjkf uwielbiam (1) Gorąco polecam wszystkim wielbicielom miejsc z niesamowitym klimatem, gdzie w... N. Gore Jeej.. (1) Miejsce może z zewnątrz nie zachęca, ale po przekroczenie progu mile... Wer. Pozdrowienia z Łodzi (1) Kompetencja, profesjonalizm, komunikatywność,urok i wdzięk, otwartość i... Turysta z Łodzi Bardzo fajnie :) (1) Minimalistycznie, industrialnie, piękna ceglana ściana - dobre piwo :D... Sin Fajne miejsce (2) Fajne miejsce na spotkanie towarzyskie. Wystrój co prawda nie powala, ale nie... Ania najlepszy w trójmieście:-D (1) Naglowek mówi za siebie. Proponuje odwiedzić napewno stanie się on waszym... bambus Retromaniak-POLECAM (1) Ostatnio miałem kawalerskie w Retromaniaku i gdybym się żenił drugi raz... Sławek LABORATORIUM (1) Ktoś sp....ył sprawę robiąc taki wystrój . Jak idę na piwko to lubię klimacik... Piwosz.. Bomba rewelacja (1) Pierwszy raz byłem w podobnym lokalu w Poznaniu w Pijalni Wódki i Piwa", ale... lapka88