LABORATORIUM (1) Ktoś sp....ył sprawę robiąc taki wystrój . Jak idę na piwko to lubię klimacik... Piwosz.. Bomba rewelacja (1) Pierwszy raz byłem w podobnym lokalu w Poznaniu w Pijalni Wódki i Piwa", ale... lapka88 Klimatycznie (1) Jest dobrze,typowy pub na poziomie. Binia
szafa gra (1) co tu więcej mówić pęguś Napewno nie na jedzenie!!!!! PORAŻKA na całego! (1) Wybrałem się z żoną i bardzo żałuje! Wybrałem ten lokal bo jest w nim bardzo... jestem kucharzem, szefem kuchni Fajne miejsce (1) Dobre miejsce, zeby i pogadac i sie czegos fajnego napic przy dobrej muzyce,... kendzior polecam!!! (1) Świetny klimat, smaczne jedzenie, tani alkohol.. nie przycinają na niczym ;)... milkey Jeden z najciekawszych lokali w Gdańsku! (1) Nie widzę minusów poza oczywistym tłumem ludzi. Mimo tego jednak szybko się... Paweł J. Skąd dj??!! (1) Po maratonie rolkowym postanowiliśmy się trochę zabawić w pubie na terenie... Jo Płatność kartą od 50 zł!! (1) to już przegięcie, skąpstwo właściciela, Obsługa i klimat w miarę. prk super miejsce (1) obsługa tak pozytywna ze chce się wracać pozdrawiam zawsze uśmiechniętą p.... Mciek tomas - opinia (1) REWELACJA !!!!! tomas NO TO CYK (1) Wspaniała knajpka,rewelacyjny wystrój z dawnych czasów...supeeerrrrr muzyka z... stała bywalczyni z B...A świetne miejsce, dziwny pan ochroniarz (2) zupełnie nie rozumiem pana selekcjonera. bywam w absinthe często, około 2... alison m Git majonez (1) Świetny pub, bardzo dobre ceny ale przydalyby sie standardowe polskie piwka. Szymek Obsługa poniżej lacza.. (1) Wszystko ok, duży wybór piw, tylko obsługa absolutnie poniżej jakichkolwiek... zepe Właścicielka, DJ i barman są niemili i nieprofesjonalni. (1) Po krótce. Byliśmy grupą dwudziestu kilku osób – sobota. Poza nami... Jang pełna knajpa (1) Odwiedziłem wczoraj Browar Piwna,knajpa pełna ludzi, ale jakoś znalazłem... Altowiec Mogłoby być lepiej (2) 1. Cena wywindowana już 2 miesiące po starcie!!!! 2. Kufle tylko - 0,4l i 1l... Krystyna generalnie ok (1) calkiem ciekawie i klimatycznie, ale troche klaustrofobicznie lub kameralnie... R