Porażka Wielka i Rozgoryczenie (2) Stanowczo nie polecam lokalu , w menu mają wpisane deskę serów i wędlin... Tajemniczy konsument byliśmy i było super (2) Rewelacyjna deska serów, sałatka warka z mega kurczakiem ładnie przystrojona... MAGDA Z PRZYJACIÓŁMI Miernota w amatorskim wydaniu - zlikwidowana już - całe szczęście (2) Ocena może już trochę nieaktualna bo ta mierna namiastka resteuracji... Roan
super klimat, pyszny placek, miła obsługa (1) Byłam z rodzinką na obiedzie , placek pyszny , mąż jadł pierogi rewelacja,... gusia marność nad marnościami! (1) wszystko podnieśli do góry, tylko nie jakości swojej obsługi! na kelnerki... Karol Zawiodłam się (1) Długo wyczekiwałam wolnego wieczoru aby się wybrać do "świeżo" powstałego... zawiedziona klientka. slabiutko... (1) lokal kompletnie bez klimatu, cos pomiedzy McDonalds a imprezownią... czyli... inz Pub Alex (1) Pub ma napewno swój własny klimat. Jest odpowiedni dla osób chcących miło... Sylwia Alex Club (1) Polecam Alex Club, każdemu w dowolnym wieku, każde na pewno znajdzie tam cos... Karolina Prawie idylla (3) Do Absyntu zaglądam raz na jakiś czas, kiedy mam ochotę potańczyć przy dobrej... Malucska Super! (1) Na piwiarnię natknęłam się z koleżankami przypadkiem podczas Euro 2012.... Zadowolona Klientka Specjalność zakładu MROŻONY DZBAN mmmm :) (1) Polecam wszystkim, super knajpka, fajny klimacik i ludzie. A specjalność... Patryk SuperFacet (1) Bawiłam się Pubie w ostatnią sobotę. Muszę przyznać, że coraz mniej takich... Paulix Mój ulubiony pub (1) Ostrzegam - do Degu wchodzisz na własną odpowiedzialność - jest tak... Andżela U Szkota-to już tylko nazwa (2) źle że to tylko pub,gdy była to restauracja z prawdziwym menu i kelnerami... gumiś Świetnie miejsce dla wielbicieli piwa (1) Polecam to miejsce na spotkania ze znajomymi. Duży wybór dobrego piwa,... pokey2 hm (2) nie zapomnę tego nigdy, dostałam filiżankę do herbaty z czerwonym odciskiem... Marzena Miłe zaskoczenie... (1) Dawno tam nie byłam, zawsze jakoś nie po drodze...a tu zdziwienie...na... Gabrysia Degustatornia!! (1) Klimat jedyny i niepowtarzalny, doskonale oddający wizerunek prawdziwego... :) Super jedzenie (1) Byłam dzisiaj pierwszy raz z rodziną. Bardzo dobre burgery- nawet mięso... Ania