;) (1) Jak dla mnie git majonez. I na piwko w weekend warto wpaść, i na kawkę i... taka jedna wredna @ Jedno z lepszych miejsc w Sopocie (1) Błękitny pudel zachwyci każdego wystrojem i swoim klimatem i charakterem.... Artur NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA OBSŁUGĘ ! (5) Barmani w Gdyni są nie uprzejmi, opryskliwi obchodzą się z klientem jak ze... ```
Retro, inaczej, kameralnie (1) Ech...na poludniowym-wschodzie Polski brakuje takiego miejsca :( jeśli chcesz... Kaja odwołała impreze w dniu imprezy ;/ (1) piani manager wyłącza telefon, a następnie odwołuje Imprezę w dniu imprezy ;/... młoda Rozczarowanie na meczu Polska-Rosja (1) Cóż...Rozumiem,że w takich momentach jak mecze i całe to Euro może być... Olivka Absolutnie sympatyczne miejsce! (1) Bywałam w Trójmieście tu i ówdzie i mogę z czystym sumieniem przyznać, że... nagabarbara OK (1) OK postry fajny klimat (1) może trudno do nich trafić, ale już u celu czeka nas bardzo przyjemny klimat,... hmmm Symaptycznie jak za starych dobrych czasów :) (1) Kiedyś byłam częstym gościem tego miejsca, ale potem tak jakoś się życie... Małogsia Ochroniarz - pan, władca...i czyżby rasista? (2) Jestem wstrząśnięty tym co miało wczoraj miejsce przed Absyntem. Po... takitam jedno z ulubionych miejsc w Gdańsku (1) Miejsce faktycznie albo się kocha albo się tu po prostu nie przychodzi. Ja i... A. Niekomunikatywni, oszukują - ogólnie beznadziejnie (1) Oszukali mnie w dniu imprezy- którą musiałam odwołać, następnie nawet nie... :) Klimatyczne miejsce (1) Jeśli ktoś chce napić się dobrego piwa w prawdziwym pubie i obejrzeć dobry... dzieju oby nigdy więcej (9) wczoraj bawiłem w tej niby porządnej knajpce z żoną i koleżanką, atmosfera od... gość Chamska obsługa (6) Siedziałem sobie ze znajomymi z pracy miło spędzając czas w sympatycznym... pletwal19 I o to chodziło! (1) Tego brakowało. Wystrój przesympatyczny - świetnie wpisuje się w klimat... M Dobre piwo i miła atmosfera (1) Takiego Pubu brakowało we Wrzeszczu. Dobre piwo, miła atmosfera, przyjemny,... kkk Jak zawsze świetny klimat (1) Kandelabry to moje ulubione miejsce odkąd pamiętam co weekend spotykamy się... Małgosia Malina - opinia (1) Bardzo lubię spędzać tam wieczory ze znajomymi. Obsługa mnie nie zawiodła.... Malina