Polecam (1) Bardzo miła obsługa, jedzenie smaczne i świeże. Do restauracji zaszliśmy... f22mas wizyta wczoraj 29.04.2012 (1) Dziękujemy za miłą obsługę, Odwiedziłam wczoraj z koleżankami ten lokal -... Kasia PIZZA...italia w sopocie (1) Jestem naprawde pod ogromnym wrazeniem jaki na mnie zrobila pizza w tej... Roman
Nostalgia i niezła zabawa :-) (1) Nikt nie napisał o muzyce, a jest właśnie z tamtej epoki. Stare kawałki... Ania sobota byla super (1) jak zawsze stary dobry irish w sobote bawilem sie z moja ekipa bylo jak... artur Najlepszy klimat. (1) Bardzo miła oraz pomocna obsługa. Duża różnorodność drinków (naprawdę... Faster Polecam młodym. (1) Fajny klimat, dobre ceny a sałatka jarzynowa pierwsza klasa! Na minus... Sarna Mój mąż woli ten pub od domu... (1) ... ja tak samo :-) W domu tylko robimy make up. Ania Impreza.... (1) Klub raczej do bani. Wystrój chaotyczny. Nic ciekawego zrezygnowana ponad godzina czekania na marne (1) Wystrój bardzo ciekawy, obsługa miła, natomiast kiedy po godzinie i 15... Ania 10/10 (1) Co tu dużo mówić, rewelacyjna knajpa i przemiła barmanka. Ceny bez rewelacji,... Adam OSZUSTWO!! (1) Niestety lokal stracił w oczach, podczas weekendu za pół ceny obsługa ani... me Najbardziej przyjazne miejsce w Sopocie (1) Cudowni ludzie, cudowne miejsce, niskie ceny (jakby to nie był Sopot).... Rodin wybor - opinia (1) uwaga na piwo i drinki, te nie wypite duszkiem, mogą w oka mgnieniu zniknąć,... wybor :) (1) Byłam dzisiaj na obiedzie z mężem.Jedzenie rewelacja.Łosoś w tagliatelle... Renata Miejsce z dusza:-) (1) Swietne miejsce, bardzo klimatyczne, obsluga bardzo mila, ceny ok. Czego... Asia rewolucja (2) piatęk"13" bawiłam się dobrze poszłyśmy z dziewczynami na piwo,ludzi nie było... Doris Lokal czynny od 9? chyba nie.... (1) Witam chciałam dzisiaj zjeść śniadanie w Waszej restauracji, ale przechodząc... Iwona Przestroga (2) Szanowni Państwo Chciałabym wszystkich przestrzec przed posiłkami w tej... Aga Byłem dwa razy na meksykańskim jedzeniu (3) Za pierwszym razem jak tam byłem było w porządku. Jedzenie bardzo dobre ale... PS