ochrona jest ok (2) Nie pojmuje opinii " zażenowanej", dużo czasu spędziłem w tym klubie i wiem... maciek Loftowy wystrój i uczciwa obsługa :) (1) Opijaliśmy sympatycznie obronę no i zapominałem plecaka... Na luzie pogodzony... Paweł opinia (1) Uwazam, te restauracje godna polecenia zarowno pod wzgledem jedzenia jak i... ANNG GORSZKA
Cervis - opinia (3) Pub dla każdego, kto chciałby poczuć atmosferę irlandzkiego pubu. Klimatyczny... Cervis Najgorsza obsługa w 3-city (3) Witam. Wybrałem się ze znajomymi obejrzeć mecz do tego \"fajnego\" lokalu.... Kibic Pomysłowe Srody:) (2) Od momentu wprowadzenia połówek w barze w Srody,jestem tam ze znajomymi... Degustator:) obsługa (1) już ktoś wcześniej napisał "kelnerki niby są, ale jak je potrzebujesz to ich... Katarina 4 PLN za dzień dobry (1) Ktoś kiedyś powiedział mi, że mamy jakiś kryzys czy coś. I wszystkie drinki... Urbanwino Git (1) Wporzo jak nie wiem co. Macio Dla wszystkich gustujących w dobrej restauracyjnej atmosferze :) (1) Na wstępie chciałbym opisać kilka interesujących mnie ( negatywnych )... J. Krasucki Super! (1) Fantastyczne miejsce z przemiłą obsługą! To nie tylko miejsce gdzie można... A Karolina Wyrzykowska - opinia (1) niebanalne miejsce, człowiek czuje się jak w domu :) Karolina Wyrzykowska Mistrzostwo (1) Dużo serca i pracy włożonej w tę knajpę. Młodych przyciąga cena, natomiast... Gal Anonim Spodziewalem się więcej... (2) Jest poprawnie. Obsługa miła, wystrój taki sobie- zero oryginalności, potrawy... Jack Daniels Chętnie porozmawiam z kierownikiem... (3) Byłam stałą klientką irish pubu, przychodziłam tam co tydzień ze znajomymi i... była stała klientka Swietne miejsce!!! (1) Trojmiasto zyskalo swietny pub, ktory byl tu od dawna potrzebny. Chillout,... Justine polecam (1) naprawdę przyjemny pub. Co prawda z zewnątrz trochę odstrasza ale raz... renata Prośba do właścicieli (1) Proszę o akualizację adresu e-mail na stronie. Podejrzewam, że jest... Anna Kowalewska Ochrona z odzysku (3) Nie wiem, skąd się biorą ochroniarze, których się zatrudnia w Absinthe czy w... zażenowana Nic się takiego mi się nie przydarzyło !!! (2) Zupełnie nie rozumiem odpowiedzi obiektu dotyczącej mojej opinii o lokalu.... zniesmaczony