Grubo (1) Odwiedzam miejsce zawsze jak jestem w Gdańsku i jeszcze się nie zawiodlem.... Bangar Bardzo miły lokal (1) W lokalu Atmosfera byłem ostatnio z żoną i dwójką moich synów. Bardzo podoba... Mikolaj Świetne miejsce! (1) Super miejsce, ma ten klimat, spokojnie miło, czysto. Super obsługa i smaczne... Andrzej
Fatalna obsługa!!!! (1) Pan, który obsługiwał nas ostatnio był bardzo chamski, wręcz agresywny. Z... asia super pub ale... (3) Chodziłem do flisaka jeszcze przed remontem, moim zdaniem najlepszy pubik w... zenon z warlubia Dobry Lunch (1) Już od pół roku chodzę do bohemian club zawsze na lunch i zapewniam... Radek Tomasz wróć!!! (2) Gdyby nie ferie to poza Kasią i Czarną nikt by nie zaśpiewał... Zbyt głośno,... Joanna Haha (1) Uwielbiamy to miejsce:) Szkoda że tak mało ludzi o nim wie i zagląda. Jejku... Tomek i Kasia, Kasia i Tomek Świetne miejsce! (1) Fajny klimat, dobra obsługa, ceny przystępne (choć brakuje CEN PIWA na... Brendan Laroux Super (1) Super Knajpa , super wystrój , co tu dużo gadać po prostu "No to cyk" ! Klient Porażka (1) A więc tak wybrałem się z kolegami na mecz przy piwku a dokładniej... Kibic w kapciach Paweł - opinia (1) Po pierwsze, do pubu przyciąga mnie sam klimat. Wchodząc czuje ten gwar... Paweł już po remoncie (5) Super miejsce, klimat czeskich piwiarni, takie "sami swoi " Przemili... Kaśka Obsługa tragiczna..... (1) Nie przypadkiem tyle uwag na temat barmana, cham i prostak jakich mało, do... smj brudno i śmierdzi stęchlizną.... (2) knajpa istnieje od lat. Problem że od powodzi w 2001 roku nie jest... Buwka Coś niesamowitego! (1) Przyzwyczajony do bycia traktowany jak zło konieczne w większości knajp w... Yrrah Pan ochroniarz - przegięcie (2) nie polecam!!!! ze względu na hamskiego ochroniarza (delikatnie mówiąc) który... była klientka Czym tak się "jaracie" ?? (3) Co tu dużo gadać, na stolikach obleśny syf, a co pod stolikami, lepiej nie... Klient od czasu do czasu :) WYMIENIĆ MENADŻERA - PILNIE !!!!!!!!!!!! (3) PRZYCHODZIMY DO PUBU, DRINKI I PIWKO OK, NAWET OBSŁUGA STARA I ZNANA ALE... NIEZADOWOLONY Cudownie! Fenomenalnie! Fantastycznie! (1) W końcu mamy w Gdańsku miejsce, godne uwagi i polecenia. Tak mogę zacząć... Klientka