Lokal godny polecenia (1) Gorąco polecam ten lokal. Jest to kameralny pub z świetną ofertą, zarówno... Zadowolony klient Suchy makaron i herbata w brudenj filiżance (1) Kiepskie jedzenie, nie wiem co się tam dzieje. Ostatnio byliśmy przed kinem,... Adam Kolcja dla dwojga - kupon livecooking (1) Kupon o wartosci 100 zł z przeznaczeniem na kolacje dla dwojga osob.... Paweł
soltau - opinia (1) Kupa tam zawsze byla - kupa nadal jest i generalnie bedzie.....zreszta i tak... soltau polecam (1) Polecam szególnie posiedzieć na górze, na tych bardzo wygodnych... degustatorka najlepiej (1) Ja też nie wiem gdzie Ci wszyscy ludzie chodzą nie raz bywałem we flaucie i... tomasz Świetne i klimatyczne miejsce (1) Bywam w Irishu nieomal co weekend. Miejsce naprawdę fajne, bardzo przyjemny... Irishowiec PANI Z OBSŁUGI - szkoda słów (1) Wczoraj ze ZNAJOMYM odwiedziliśmy tą restaurację i przed złożeniem zamówienia... Rafał Żenada (4) Kiedy słyszę hasło - Dom piwa/degustatornia - chciałbym mieć możliwość... Piotr Bardzo miło:) (1) Jestem klientką lokalu od lat. Do Irisha chodzę średnio dwa razy w miesiącu.... Aleksandra ALEX (1) Lokal bardzo klimatyczny, z zewnatrz niepozorny ale w srodku elegancko, milo... Kacper Super impreza (1) A ja byłam ostatnio ze znajomymi i bawiłam się przednio :) Obsługa wesoła... imprezowiczka Nareszcie!!!! (1) Knajpa ma u mnie wielkiego plusa. Takiego miejsca mi brakowało na tej nudnej... Lukadopulos Super miejsce (1) Polecam serdecznie wszystkim. Czuć fajny klimat prlu. Ceny są rewelacyjne -... qgp Bardzo fajny lokal (1) Gorąco polecam. Byłem tam dobrych kilka razy i za każdym razem wychodzę... Wielbiciel Piwa :-) Pełen profesjonalizm (1) Wstąpiłem kilka ze znajomymi po prostu żeby sobie pogadać i przy okazji napić... gal anonim Masakra! (2) Wystrój, obsługa, ceny - wszystko super. Ale w pubie równie dobrze mogłoby... TNT wspaniała!!!!!! (2) dj'ka wspaniała wspaniała!!!!!Świetnie się bawiłem Andrzej Przyjemny Pub (1) Witam. Wczoraj odwiedziłam ten pub pierwszy raz i byłam bardzo mile... Kaśka Polecam super miejsce (1) Jest oryginalnie i przyjemnie lalala