Obsługa :/ (1) Degustatornia wydawała mi się bardzo fajnym pubem byłem tam już parę razy... Marcin nie polecam! (1) wczoraj wybrałem się na spcer z małżonką; dość trudno było dostać wolny... włodzimierz Kocham! :) (1) Do Absyntu chodzę naprawdę często- jest to chyba jedyny klub w Gdańsku, w... Dusia
ZRÓBCIE COŚ W KOŃCU Z TĄ OCHRONĄ BO WAM PSUJE OPINIE!!! (6) Takie rzeczy do jakich dochodzi w contraście są nie do pomyślenia. Nie wiem... bywalczyni ja - opinia (1) z*******A Muzyka, świetna obsługa, fajny klimat. Serdecznie polecam jeśli... ja eryk - opinia (1) Wnętrze ma swój klimat, gra w bilarda lub rzutki urozmaiciła czas mnie i moim... eryk polecam!!!!! (1) zgadzam się z tobą jestem studentem i często tam bywam mają naprawdę dobre... karol super flauta!!!!!!polecam (1) nie wiem gdzie wy wszyscy byliscie ale napewno nie we flaucie!!!!!!!obsluga... andrzej UWAGA ALKOHOL W CONTRASCIE !!! (6) UWAGA!!! WÓDKA W CONTRASCIE nalewają jakąś lewą wódke do drinków oszukują... Echin1 Palenie (1) W sali dla palących możliwe jest jedynie palenie PAPIEROSÓW, nie można palić... ja Barman (1) Witam. Pub w Gdyni super ale barman (blondyn) to się chyba minął z... Wolvi Super lokal (1) Bardzo fajny lokal, idealnie dobrana nazwa do klimatu jaki tam panuje,... Rozi Najlepsza knajpa w Gdyni (1) Niepowtarzalny klimat, miła obsługa, asortyment też okej - kanapki ze smalcem... bywalec Fajne miejsce (1) Byłam z ludźmi z pracy, bardzo fajnie się bawiłam. Muza różna, stare i nowe... rork1 Piątka z plusem za całokształt! (1) Jestem zaskoczona tą opinią. Również jestem stałym gościem w pubie. Co do... M Nigdy więcej (1) Moje spostrzeżenia po pierwszej i ostatniej wizycie w tym lokalu. 1. W moim... K. Jeden z lepszych pubów w Gdyni. (1) Miejsce, które ma swój klimat. Idealne na spotkanie z znajomymi, muzyka nie... piwosz Miło POLECAM! (3) Spacer po Starówce Gdańska i odpoczynek w Restauracji Bedeker to już nasza... Grażyna Gorąco polecam (1) Z pełna odpowiedzialnosciapolecam przepyszna kuchnie łwąściwie taka domowaw... peggylee Polecam (1) Byłam w Bedekerze kilkakrotnie - obiad, piwo, urodziny. Za każdym razem... Marta