najgorsza obsługa z jaką kiedykolwiek się spotkałam (1) Byłam w miarę stałym klientem Flauty ze względu na dosyć konkurencyjne ceny,... Katarzyna najgorsza obsługa z jaką się kiedykolwiek spotkałam (1) Byłam w miarę stałym klientem Flauty ze względu na dosyć konkurencyjne ceny,... Katarzyna barman gbur (1) Często tam chodziłem ze znajomymi ale już nie będziemy już tam zaglądać, jako... sajgonek
ZACHĘCAM I POLECAM (1) Dość często wybieram się z rodziną na obiad do restauracji.Odwiedziłam... Maryla Super-polecam! (1) Odwiedziłem to miejsce niedawno z zamiarem zjedzenia obiadu. Wybrałem sobie... SzVie Rewelacja (1) Niebanalny klimat, muzyka do rana nawet na chwilę nie dająca wytchnienia.... justyna Fajne miejsce, z kiepsą obsługą (1) Czy jednak warto przyjść? Tak, dla piwa z Brovarnii jak najbardziej. Jednak... zawiedziona Super (1) Jestem ze znajomymi co sobote jest super obsługa z*******a . A szef super facet Edzia Miejsce z klimatem (1) W końcu w Sopocie jest miejsce gdzie bez skrępowania i swobodnie można wypić... Giwap Super! (1) Bardzo miła obsługa, przepyszne drinki w atrakcyjnych cenach (aż chce się... Wielbicielka :) Super pub polecam !!!! (1) Wpadam tam regularnie to spokojne miejsce z miłą atmosferą , super fajna... as mimo niektórych mankamentów polecam! (1) Uważam, że zmiana wystroju jest całkiem korzystna. Niektóre dania serwowane... MICHAŁ Sympatyczne miejsce (1) Fajny klimat, ciekawe miejsce, odwiedzam je w miarę często wraz ze znajomymi,... Klara Kelnerki - MINUS! (1) Zwracam sie z prosba do wlasciciela,aby zwrocil wieksza uwage na dobór... Kamil jk - opinia (1) Jestem mile zaskoczona- w końcu w środku jest dodatnia temperatura, w... jk Obsługa na WIELKI MINUS (1) Chodzę tam dość rzadko, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby podeszła... Aslan SUPER MIEJSCE NA WIECZORNE WYPADY (1) Super miejsce na posiedzenie ze znajomymi w miłej atmosferze... Dobre drinki... WIELBICIEL Zapraszam!! (1) ogolnie polecam pub jezeli chodzi o stoly bilardowe bo sa zajefajne.Zapraszam... bywalec Coraz lepiej. (1) Przyznam, że od początku mam styczność z knajpą i nie chcę by to był tekst... Shoov Impreza (1) Wyprawiałam urodziny wszystko super poza krzywym parkietem gdzie naprawdę źle... maleńka