ODRADZAM !!! (1) Chciałam zorganizować imprezę okolicznościową ale bez skutku ponieważ Pani... Klient Fajny pub (1) Fajna miejscówka z klimatem. Iza Skandal (1) Obsługa- bez rewelacji Menu- jak to w pubie Klimat- tu cytat przy barze " ej... Karol
ABSOLUTNIE brak jakichkolwiek standardów! (3) Poszlismy ze znajomymi cos zjesc i wypic po piwie. Platnosc kartą owszem, ale... Bartek Kolibowo (1) Byłam ostatnio w kolibie i bardzo mi sie podobało , aż wróciły stare... Karolinka Scruffy pub z duszą (1) W mojej opinii Scruffy to jeden z najciekawszych pubów w Trójmieście. Pub... Maćko. byłem wczoraj było git (1) super lokal, chyba najlepszy w mieście. szczerze polecam karol W Polufce? Świetne koncerty rockowe! (1) Zacząłem nie dawno tam zaglądać i udało mi się tam zaadoptować,z uwagi na... Jacek Przypadkowy Student Śmiech na sali. (4) Witam, byłem tam wczoraj, i strasznie mnie wkurzyli. Siedzieliśmy z kumplami... Patryk cudowny wystrój (3) naprawdę bardzo fajnie ocena obniżona z powodu rozcieńczonego piwa i małego... maszka GENIALNY PUB (1) Obsługa świetna, szkoda tylko, że tak nie wiele ze starej gwardii zostało.... Zienia Szukam dziewczyny (1) Szukam dziewczyny, która gościła w tym klubie w nocy z 8/9 października 2011... często odwiedzający Od lat stały klient (1) Scruffy w moim mniemaniu to najlepszy pub w trójmieście. Super klimat, fajni... Piotrek Pozory mylą ;) (1) Pub schowany jest pomiędzy budynkami, z pozoru nigdy bym tam nie weszła- bo z... Olivka :) (1) Jestem mile zaskoczona, najbardziej tym, że są jeszcze młodzi i kretywni... Kasia Dobre zagraniczne piwa (1) Bardzo dobre zagraniczne piwa. Ostatnio przed wyjściem wypiłem sobie Tyskie.... cyryl Super miejsce! (1) Bardzo klimatyczne miejsce choć z zewnątrz niepozorne i trudno trafić.Wizytę... Emilia Bardzo fajne miejsce! (1) Miła obsługa, przestronne wnętrze, świetny, minimalistyczny wystrój -... Asia Ludzie!!!!!!! (1) Przychodze do tego pubu od lat: na mecze,z przyjaciolmi i z rodzina,(ostatnio... Sebastian dla ceniących nowoczesność, przestrzeń i przemiłą obsługę (1) Genialna lokalizacja - w oddali od zgiełku, tłumu i banalności. Niesamowity... D.