Marcin - opinia (1) knajpa ma swój niepowtarzalny urok, jest mała ale t w niczym nie przeszkadza,... Marcin Odpowiedź dla Gucia :) (1) Witaj, Przykro nam że nie spodobało się, ale nie da się wszystkim dogodzić.... Machina XXX - opinia (1) Świetne miejsce! Bardzo przytulne i w swoim klimacie. Obsługa zawsze... XXX
Madzia - opinia (1) Wspaniała atmosfera, pyszne, świetnie wyglądające i w dodatku nie drogie... Madzia takiego miejsca brakowalo w gdansku (5) uderza przyjazna atmosfera, profesjonalna obsługa, miła muzyka spoza kanonu... ski :) (1) polecam PiotrK Rewelacyjnie (1) Niespotykany klimat i przemiła obsługa, polecam wszystkim serdecznie.... splash zaje fajnie (1) Super bar, muzyka jak wszędzie, plus palarnia, wc czyste. Polecam bo fajnie... junior nie polecam (1) na jedzenie czeka sie bardzo długo,wystrój nie w moim stylu,toaleta jeden... Magda Bardzo fajnie i bezpiecznie (1) bardzo fajnie i najwazniejsze bezpiecznie. nie ma dresow ktorzy tylko czekaja... Osowianin SUPERR!!!!!!!!!!! (1) Zajefajna obsluga i menu przyszlem do baru minuta po 24 dziewczyna z... Tomasz GDA coś nowego (1) Szukalam w internecie pubu gdzie można pójść i niekoniecznie spotkać... łoś superktoś coraz gporzej, a powoli beznadziejnie (1) Kiedyś było super; atmosfera, wystrój, muzyka, wszyscy się znali, razem się... Anna Matyńska Jest dobrze :) (1) Łatwego zadania nie mieli - sprostać niemal legendzie Trolla, ale... dali... toxx Urodziny (1) Razem ze znajomymi mieliśmy okazję wybrać się na piwko- niestety dla nas w... Matylda :))) (1) byłam tam już 3 razy i uważam, że pub pierwsza klasa. Miła atmosfera super... Karola Bardzo miłe miejsce. (1) W Irishu bawię się co jakiś czas, obsługa w lokalu jest bardzo miła. Panie za... Radek loko - opinia (1) Klub choć mały, czasem przetłoczony wypada nienajgorzej. Klimat również... loko B. - opinia (1) Raz wpadłam na wino i zostałam stałym bywalcem. Takiej knajpy brakowało.... B. don - opinia (1) Bardzo fajna muzyka, dużo gatunków piwa i miła obsługa. szkoda pisać - lepiej... don