Super miejsce (1) Miejsce super, tylko brakuje jedzenia. andrus Słabo (1) Słaby wystrój, brak klientów, słaba obsługa. ML Polecam (1) Miejsce godne polecenia. Właściciele dokładają starań, aby ciągle coś się... Wiechu
nie jest zle (1) Hej, Ja jestem z Irlandii, faktycznie pub nie jest taki bardzo irlandzki, bo... Jamie totenkpf - opinia (3) Niestety klub nie jest w stanie zadbac o bezpieczenstwo kubowiczow i ochronic... totenkpf Super klimat for all (1) Super knajpka ze świetnym klimatem. Jeżeli chcesz posłuchać mocnego... Meduza TS - opinia (1) Klimat super, obsługa fantastyczna, muzyka świetna, ale czemu takie słabe... TS M.M (1) Świetne miejsce na miłe spędzenie wolnego czasu ... Polecam! Mariusz Męczykowski Rewelacja (1) Jestem pod wrażeniem obsługi w pubie - rewelacja- doskonała znajomość menu... GOŚĆ FAJNY NASTROJ - TAJEMMICZY (2) Super Pub - bardzo fajni ludzie i barmanka jest urocza - KLIMAT sie tobie... Roch P. Polecam (1) Wszystkich osobom - młodym i starszym, studentom i emerytom - po prostu... 1985sloneczko Dłuuuugie oczekiwanie (1) Byliśmy w tej "wspaniałej " restauracji jeszcze przed sezonem letnim - (nie... gosiak ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Już dwa razy organizowałam w Szafie wystawę swoich zdjęć, świetny klimat w... Jagoda Zdecydowanie tak! (1) Pierwsza wizyta zaliczona wczoraj. Piwo jest tanie, atmosfera przyjazna a... Em Super miejsce. (1) Wreszcie powstała knajpa dla osób lubiących nieco cięższe i mniej komercyjne... Tetsuo Parodia (1) Dyskryminacja i cwaniactwo PIOTR Super miejsce ALE barmani psuja zabawe (2) Jestem gdynianka z urodzenia i znam Contrast od zawsze. Jestem bardzo... Karolina swietne miejsce (1) bardzo przyjemne miejsce, świetne wnętrze, surowo ale bardzo przytulnie, dużo... majki Brak Guinness!!!! (5) Jak dla mnie pub irlandzki który nie ma guinnessa to porażka! To był jedyny... zawiedziony fan guinnessa Bardzo fajne i stylowe miejsce :) (1) Witam. Ostatni Weekend bawiłam ze znajomymi w Irish Pubie i musze przyznać,... Katarzyna