Genialnie (1) Taki klimat, że łoooo ;) POLECAM fun nieświeże jedzenie (2) W dniu 08.05.11 byłam na obiedzie i niestety dostałam mocno nieświeży kotlet... Iwona Pawlak Naprawdę fajna impreza (1) miła atmosfera na wejściu, dobre drinki w normalnych cenach, świetna muzyka,... monika
Jak najbardziej polecamy:) (1) Ostatnio w sobotę byłyśmy z koleżankami na panieńskim. Impreza świetna,... magda i ola Najlepszy gulasz w Trójmieście (1) Takiego dobrego gulaszu jeszcze nie jadłam- palce lizać - polecam smakoszom! agatek Beznadzieja! (1) Długi czas oczekiwania kelnerki, aby złożyć zamówienie, a na zamówienie... M. maciek - opinia (3) Z tym wytatuowanym nieszczęśnikiem to akurat spotkało moich znajomych. Nikt... maciek Muzyka.. (1) Przychylam się do opinii dotyczącej za głośnej muzyki. Bardzo lubię Flisaka!... Dominika miejsce z klimatem (1) Contrast to miejsce do którego chce się wracać...na koncert, na piwo,... Ola Polecam wszystkim! (1) Naprawdę sympatyczne miejsce, super muzyka, jedynie zgodzę się z kilkoma... kss kss no comment (3) ... żenada na maxa!! zróbcie coś z tą obsługą HELLO !! Kris Niepowtarzalny klimat (2) Od jakiegoś czasu "Contarst Cafe" przechodzi tzw. wizualny lifting, na... R.H sympatycznie (1) Byliśmy zimą w małym irish-u niewielką grupką ludzi.Lokal choć mały to z... Arletta Czajkowska Ania - opinia (1) Byłam w tym pubie drugi raz. Są nowi właściciele dzięki czemu niesamowicie... Ania nr 1 (1) dla mnie nr 1 klimat ludzie no i te piwa :) piwosz Dobra impreza (1) Tytuł i wszystko jasne:)) Equador71 Warto, polecam na imprezy zamkniete. (4) Zorganizowaliśmy z przyjaciółmi poczwórne urodziny dla 40 gości, bo też... Lubek Gosia - opinia (2) Mi się lokal bardzo podoba, jest unikatowa atmosfera, osobiście z żadną... Gosia nxz - opinia (1) Olbrzymi wybór piw, fajny klimat, tylko niestety trzeba uważać na obsługę.... nxz Gosia - opinia (1) Cóż patrząc po poprzednich komentarzach widać, że oceny są bardzo skrajne. Ja... Gosia