katastrofa (1) Moje pierwsze i z pewnością ostatnie doświadczenie z tym pubem nie należłlo... Mithril Lipa (2) Jakiś gość pisał o spalonym żarciu. ZGADZAM się !! Moi wszyscy znajomi... jola Pozytywna atmosfera (1) Pozdro dla dziewczyn pracujacych za barem. Zimna wodeczka i goracy rosol to... Krystian
Najlepszy pub (1) Witam, jestem stałą klientką tego pub'u. Co prawda na Zaspie jest bardzo mało... Madzia Slicznotka (1) Piękna i bardo sympatyczna pani z obsługi. Zawsze można o wszystkim porozmawiać. Apollo unikat (1) pub z tego gatunku, do ktorych zaglada sie jak do starych znajomych.... Misiak Ja - opinia (1) Super pub wszystkim polecam :) Ja witam:) (1) Jako zagorzała zwolenniczka imprez typu karaoke mogę z całą pewnością... Natalia(Struś) 6! (1) Obsługa rewelacyjna, z miłymi paniami zawsze da się pogadać i pożartować,... M Polecam (1) Bardzo fajne i klimatyczne miejsce. Naprawdę szczerze polecam :) Martyna szczuras - opinia (1) Świetny klimat, dobre piwo i całkiem fajna muza :D szczuras Obsługa fatalna (1) Najgorsza obsługa, jaką w życiu widziałem Nawet gorzej, niż urzędzie!... cyryl Uwielbiam:)) (1) Uwielbiam:)) Mil Bardzo przyjemnie, klimatycznie. (1) Można tam iść zarówno większą paczką jak i porozmawiać w dwie osoby, menu... Barti Świetny klimat (1) Bardzo fajne miejsce, miła i uśmiechnięta obsługa. Na pewno jeszcze zawitam... teo ŚWIETNE MIEJSCE!!!! (1) jak dla mnie jedno z lepszych miejsc w Gdańsku, oczywiście polecam :D Pozdr" ksiazek Fajna impreza (1) To była moja pierwsza wizyta w irishu, z pewnością jednak nie ostatnia. Na... marcela Pozytywna (1) Obsługa bez zastrzeżeń, ładny i przytulny wystrój, niewygórowane ceny oraz... Beata Jedna z ciekawszych i przyjemniejszych pubo-kawiarni w Trójmieście (1) Jedna z ciekawszych i przyjemniejszych pubo-kawiarni w Trójmieście. Bardzo... Autor Jedna z ciekawszych i przyjemniejszych pubo-kawiarni w Trójmieście (1) Jedna z ciekawszych i przyjemniejszych pubo-kawiarni w Trójmieście. Bardzo... Autor