jest coraz gorzej. (2) Kiedyś była to fajna buda gdzie były dobre koncerty. Teraz nie ma ani tego... Arek NIESAMOWITE MIEJSCE! (1) PRZYJAZNA SELEKCJA (PIJANYCH-AGRESYWNYCH NIE WPUSZCZAJĄ-BYŁYŚMY... SOPOCIANKA Zmiana na gorsze (1) Dobra lokalizacja, obsługa OK, ceny przystępne i niezły wystrój. Niestety -... Andrzej
Słabizna (1) Przyszedłem tam z kolegą na piwko i przekąskę. Na wstępie dowiedzieliśmy się,... Michał miłe zaskoczenie (1) Przyjechaliśmy na małą wycieczkę do gdańska do Balzaca trafiliśmy tak... Ania Zdecydowanie polecam! (1) (...) Kilkadziesiąt(set?) rozdajów piw w przystępnych cenach. Miła obsługa,... Przemysław Coś nowego, fajnie i bardzo smacznie (1) Bylismy na Walentynki i bylo bardzo przyjemnie... smaczne jedzenie, mily... Justyna Niemiłe barmanki (1) Byłem tam z towarzystwem sympatyczne miejsce ale obsługa niszczy wszystko!!!!!! Tomasz SUPER (1) Byłyśmy tam z koleżanką,fajne miejsce na spotkania , na pogawędki piwko od... Sara Klimatycznie (1) Świetne miejsce , pierwszy raz byłam tu jak chodziłam jeszcze w Sopocie do... Vangogh obsługa przez małe "o" (1) Dziś, po jakimś czasie, w nadziei, że obsługa się poprawiła, wróciłam z... f22mas Zmiany, zmiany, zmiany... na gorsze (3) Kiedyś była to przytulna knajpka stylizowana na tawernę żeglarską, z... V :) Sherlock (1) Polecam Pub ....naprawde swietny klimat i co wazne rewelacyjna obsluga...dwa... Agata restauracja numer jeden w trojmiescie (2) Traktuję Mon Balzaca w kategoriach restauracji. Choc bywałem także tam przy... Tomek Bieda (1) Zajechałem z kumplami na coś meksykańskiego. Padło na chilli con carne. Jak... GPB tomeee - opinia (1) na plus - świetny wystrój, miła obsługa, rozsądne ceny na minus - jak już idę... tomeee fantastyczne miejsce! (1) Polecam Pudla dosłownie wszystkim! Niesamowity wystrój, urocza muzyka w tle,... Paweł bardzo polecam (1) Obsługa bardzo miła, duży wybór alkoholi, bardzo wygodne kanapy - doskonałe... Lord smacznie i miło (1) Warto odwiedzić to miejsce, mają smaczne jedzenie i przystępne ceny. Polecam... Marta pozytywnie (1) jestem stałym bywalcem, lubię tam wracać, zawsze miła obsługa, dobra muzyka,... Maja