pozytywnie (1) jestem stałym bywalcem, lubię tam wracać, zawsze miła obsługa, dobra muzyka,... Maja nie było, nie ma i nie będzie drugiego takiego pubu (1) nie będę tu nic pisać, bo sensu to nie ma. trzeba po prostu przyjść. Szara Spoko pub (2) Pub w duchu PRL-u. W odróżnieniu od innych tego typu ten jest w dodatkowo w... bartekk
SMACZNIE (2) POLECAM WSZYSTKIM SMACZNE JEDZENIE,ZAPIEKANKI PIERWSZA KLASA JAK WSZYSTKO MIKI1234 Najfajniejszy pub w okolicy (1) Witam, czytajac poprzednie opinie wydaje mi się że niektórzy by chcieli aby w... Bartek (bbchaos@interia.pl) POLECAM (3) POLECAM GosiaK ciekawe miejsce (1) Lokalizacja pubu ciekawa - XV wieczne piwnice pod ratuszem. Ładnie dobrany do... Wujek W Super (1) super pubik. Drinki w niskiej cenie bardzo dobre. Mila obsluga. Gdybym byl... tatus SOBOTNIA IMPREZA (1) Sobotnia impreza w Irish mega udana. Serdecznie polecam wszystkim chcącym... Michał Parę miłych słów (1) Miałem przyjemność być tam dzisiaj na karaoke. Na szczególną pochwałę... Wiechu to już nie to (1) To już nie to co stary kaw.... kiedyś, jeszcze za starych właścicieli to... Małgosia Sylwester 2010/2011 (1) Przyznam szczerze, że nie rozumiem poprzednika. Wraz z przyjaciólmi bawilam... Agnieszka KS - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce, świetna obsługa, w szczególności Artur:) no brak... KS idealny wieczór (1) Pub odwiedziłam kilka razy, zawsze można tu liczyć na miła... Beata M - opinia (2) Po 30 minutach oczekiwania przyszła kelnerka i była zdziwiona tym, że prosimy... M udany sylwester (1) Zabawa sylestrowa udana. Bardzo dobre jedzenie i miła atmosfera. Rewelacyjna... KiB Imprezownia (1) Fajne miejsce na imperezy,ciekawi ludzie,ladny wystroj i mila obluga,co wazne... Dudixim Super miejsce (1) Witam.Chodzimy tam już od dawna,zawsze miło spędzamy tam czas,fajna muzyka,... Anita Plusy (1) Nadal fajne miejsce,dobra muzyka,miły personel a także to co ważne to fajni... Marta duzy minus za brak palarni (1) Jestem stalym bywalcem koliby.Ogolnie obsluga sympatyczna: moj ulubiony duet... robson