smród (2) niby wszystko ok ale jak wróciłam do domu to nie mogłam znieść smrodu żarcia... dariaaa świetne miejsce (1) polecam!!! super miejsce,super barmanki i ceny naprawdę spoko:)! :) Bosko! (1) Koncert EKT był niesamowity. Co chwila grają extra zespoły. Obsługa w... olako
Wilk - opinia (1) Zacznijmy od menu, jest mega bogate, ceny zadowolą karzdego w zalerzności od... Wilk nieprofesjonalna obsługa (1) Lokal w miarę przyjemny za to obsługa pozostawia wiele do życzenia, brak... xxxx Najlepszy pub w Gdyni (1) Nie wyobrażam sobie innego miejsca na piwko. Można pogadać ze znajomymi i... Lewy zombie - opinia (3) nie ma lepszego miejsca, bardziej klimatycznego, odizolowanego od kiczu i... zombie pozdrowienia od motocyklistow i weteryniarzy :) (2) !! :) bedziemy nie raz!! QRa na 6!:) (1) Dotychczas zdarzyło mi się być tam tylko 3 razy, ale za każdym razem jestem... Tośka Viva la revolucią! (1) Godny polecenia lokal, z kubańskim zacięciem. Przemiła kobieca obsługa,... Krajst ... (7) Uwaga na wódkę w Kontraście!!! po wczorajszej butelce trzy osoby się zatruły!... Karol POLECAM!!! (1) naprawde mile sie zaskoczylam, niesamowity klimat, fajna muza i przemila... jola fajne miejsce (1) Warto pojawić się tam chociaż raz ponieważ to jedna z najstarszych kawiarni w... Peter Tomek - opinia (2) Zamawiamy przy barze - kelnerka, 3 razy proszona o podejście (pełen stół... Tomek Polecam (1) Bardzo miła obsługa, przyjemna atmosfera i klimat. M OA - opinia (1) Panie "barmanki" udają,że nie widzą klientów przy barze. W toalecie syf. Parę... OA izka - opinia (3) "atmosfera europejskiej bohemy" buehehh, no proszę Was ! może kiedyś.. ale... izka no dla mnie bomba (1) małolatów - brak obsługa - miła atmosfera, wystój - świetne guinness, perła -... Rolmops Paulina - opinia (1) Rewelacyjna knajpa ale niestety nie polecam tam jedzenia. Jadałam tam... Paulina ... (2) chyba nie mam duzych zastrzezen co do tego pubu, ale tak na prawde jest o... ziomek