Cuba Libre nr.11111111111 (1) Świetne miejsce ,wspaniała atmosfera , profesjonalna obsługa ,super wystrój ,... Che irene - opinia (1) obsługa barmańska (panów) zdecydowanie na plus !!! ;) irene Dokładnie tak (2) Wiele słyszałem o tym miejscu, ale okazję, aby przekonać się o jego... Kolekcjoner
FCBM PUB (1) Super PUB super obsluga ! polecam wszystkim zonkFCBM pysznie (3) Odwiedzam ten lokal od roku 2007. Przy pierwszej okazji przykuło mnie... Adam fajna knajpa (1) spoko zabawa, nawet tańce. trochę dużo dymu papierosowego, ale nawet człowiek... ola zajedwabiste miejsce- by Aniołek (1) zajedwabiste miejsce- by Aniołek Aniołek ... (1) Nie wiem co mogę napisać , wyraziłam się chyba jasno w opinii :) Muzyka super... rosha Bardzo fajne miejsce (1) Jak dla mnie najlepszy klub jeśli chodzi o stoły i sprzęt.Jedyne na co można... Peter Mefisto - opinia (2) Zdecydowanie pub z*******y. Mefisto Idealnie! (1) Wyśmienite drinki, nieskazitelny wystrój i co najważniejsze OBSŁUGA na wagę... Lupe Wspaniała obsługa (1) Witam Chciałbym pochwalić kelnerki a w szczególności Izę za czujność,... Przemek Polecam wszystkim (1) Wyjątkowy klimat i wspaniała obsługa. Waldek ok (1) miło i sympatycznie brakuje mi tego miejsca i chłopaków na bramce kasia A i B - opinia (1) Co przyciąga na Strych? Krótko - ciekawy wystrój w stylu retro i spokój,... A i B Nie ma knajpy idealnej... (1) ...a jednak po mimo kilku niedociągnięć wspominam to miejsce bardzo mile.... Bioton rozczarowanie (1) już kilka miesiecy temu słyszałem wiele pozytywnych opinii o tym miejsciu.... forget bardzo bardzo mile miejsce (1) wszystko sie zgdadza..super mila i uwazna obsluga.... klimatyczne wnetrze...... dp Pani Natalia i klękajcie Narody (3) Do Cuba przychodzimy dwa razy w tygodniu od trzech lat. Wystrój bez zmian,... Piotr Pub z klimatem (2) Pub bardzo ładny, ciekawy klimat, dobra muzyka i do tego bardzo dobrego... Ona