Marnie naprawdę marnie (2) To miejsce naprawdę na psy schodzi. jedzenie marne w stołówce studenckiej... Paweł Ochrona kolejny raz biła kobietę (1) Już 3 raz byłem świadkiem, kiedy to pseudo ochrona w sposób barbarzyński... obserwator Godne polecenia! (2) W Piątki i Soboty imprezy z ogromnym potencjałem - czekamy na powrót... dd
Właściciele wywiesili wulgarzymy na ścianach... (5) Kojarzycie krążące w internecie wulgarne i chamskie "Znaczenie imion... Agnieszka Obsługa (1) Do Cyganerii chodziłem latami, zawsze był tam bardzo fajny klimat, miła... Mateusz Co osoba to zdanie (1) Mnie osobiście bardzo się podoba. Barmanki fajne, jedzenie nieziemsko... Klient lokalizacja (1) Wszystko ok, ogromny wybór piw, fajne miejsce do posiedzenia, ale lokalizacja... Ewa Cudawianki 2010 (1) Takiego polaczenia sklepu/pubu z lupa na mapie trojmiasta mozna szukac.... od teraz staly klient :) Bardzo przyjemne miejsce (1) Szczególnie na luźne spotkania z przyjaciółmi na przysłowiowe 'piwo'.... Am super imprezy!!! (1) szkoda tylko ze nie maja piwa dębowego mocnego bo to najbardziej lubie!:D koCóra Przecudowny barman!!!!!!!!! (1) Wpadłam z koleżanką we wtorek 23.06 wypić piwko, poplotkować itp....:) Jestem... Ona ... (1) ... D... Podłe Jedzenie (1) W niedziele wybrałem się na spacer nad morze chcieliśmy z rodziną coś zjeść... karol s Wirujące ceny? (3) W sobotni wieczór byłam urodzinowym gościem w Retromaniaku. Pierwszy raz w... Lady Marion EXTRA (2) Pub , który niczym mnie nigdy nie potrafił zaskoczyć(poza wyśmienitymi... Ewa Super zmiany (1) Od poniedziałku super zmiany w Poczekalni Będziesz w szoku Rozmawiałem z... Piwosz sympatyczne miejsce;-) (1) Mozna wpasc w tyg na browarka jak i poszalec w weekend.Barmanki sympatyczne... Maxxx POZYTYWNIE ALE OBIEKTYWNIE !!;-)) (1) Polecam ten club ponieważ zmiany wprowadzone od pewnego czasu sprawiły że to... mega imprezowiczka Można zrzymać się na dym (2) papierosów i chyba w każdej opinii powinna być prośba o zakaz palenia albo... Łukasz kaśka - opinia (1) Trafiłam tam przez przypadek 3 lata temu. jest to miejsce które przy... kaśka