Ryby (1) W niedziele wieczorem, po weekendowym spacerze, wybraliśmy się do Koliby na... Marcin L. Super miejsce (1) Dobry klimat na chill out :) T. Zawsze CUBALIBRE (1) Wyjątkowy klimat dobre drinki i ta TOALETA!!!!!!! Takie miejsce i na zaspie... Tomek i reszta
Nieporozumienie (3) Z przykrością muszę stwierdzić, że jedyna miła rzecz jaką można powiedzieć o... Ladyjot miło,miło i jeszcze raz miło. (1) odczułam tu że dziewczynki lecicie na barmanów no okej nie ma sie co dziwic... lubie to ok (1) moim zdaniem jest naprawde swietnie. dla kazdego cos dobrego. victoria rewelacja (1) pub jest naprawde super! mozna posiedziec przy piwku, pograc w dartsa, jest... magdalena Polecam Cockneya i Rock-Reggae ! (3) Już dawno przestałem czytać fora i udzielać się na nich, bo jak się widzi co... Kobra Fajne miejsce i ciekawi ludzie ! (8) Byłem kilka razy w Cockneyu na koncertach i mile wspominam tamte wypady.... Monty REWELACJA...FAJNY BARMAN (1) TO MOJA KOLEJNA BARDZO UDNA IMPREZA NA KORZENNEJ W IRISH PUBIE GDZIE SIE... kamila Zdecydowanie jestem na TAK (2) Wstąpiłam przypadkowo, w lokalu obok brakowało miejsc, a z Flisaka dobiegała... Aśka Jest ok (1) Bardzo fajnie, polecam każdemu kto chce się oderwać od codzienności,... Bodzio Zażenowana (1) Do Absyntu trafiliśmy przez przypadek razem z grupką znajomych w czwartkowe... Maja Michał - opinia (1) Swobodne miejsce dla swobodnych ludzi. Trochę historii za oknami, bardzo... Michał ..... (1) Contrast to jedyne, niepowtarzalne miejsce w Gdyni, którego aura rozwija się... dziunia ok (1) lokal z fajnym klimatem.wystrój to kwestia tego co komu sie podoba,ale z... AZ 7 Ciekawe miejsce (1) Na pozór niepozorny lokal, ale ma swój klimat. Jedno z nielicznych miejsc,... Rafał Zawsze tam wracam (1) nawet wychodząc do innego pubu czy dyskoteki okazuje się, że jest nie tak jak... J.H Nowa kuchnia w Bohemie ! (1) Po dłuższej przerwie przez dwa kolejne weekendy stołowalem się w Bohemie.... MRM Kinia - opinia (2) Przesympatyczna obsługa, barmani otwarci uprzejmi, muzyka i wystrój tworzą... Kinia