Rock-Reggae Night. (1) Nowa imprezka sobotnia Rock-Reggae Night rewelacja. Dj Jaca wymiata, a piwko... Rabiosa_Bruja Warto wstąpić do Koliby (1) Restauracja, gdzie można szybko i tanio zjeść od samego rana po porannym... Weronika Duży plus! (1) Flisak to miejsce odwiedzane przeze mnie już w liceum. Przez wiele lat nie... Alicja
generalnie [polecam (1) jedyna rzecz które mnie irytuje, to ciemnowłosy barman, który nie jest... Herbatnik standardy dobre, ale nowości przodują (1) właściwie to ostatnio korzystam coraz częściej..uwielbiam bohemowe naleśniki-... xena Słabo (1) Osoby za barem bardziej zainteresowane pogaduchami ze znajomymi, zawsze z... b kicha (2) po remoncie flisak zamienił się z super miejsca spotkań studentów na... Przykry Ratuje... (1) Ten lokal ratuje trochę imię tego miasta. Jako że w Gdańsku mało jest... Ania Patriku... (3) Drogi Patriku, jeśli kieliszki mają objętość 50 ml, a ty prosisz o 40 ml... Sonia Typowy pub bilardowy, gdzie można się napić piwa i zagrać partyjkę ;] (1) Jeżeli chodzi o bilard zdecydowanie najlepszy klub w Gdańsku - sprzęt... Kamil Grygiel ŚWIETNY KLIMAT! (1) Polecam wszystkim,którzy lubią nietypowe miejsca,muzykę i ludzi...To miejsce... Kalina Klubik rewelacja (1) Miejscówka na poziomie, świetny nastrój, 100 % godny polecenia, ma to cos... Marek Wojtal Stała Bywalczyni - opinia (2) Mi się bardzo podoba.Miejsca niestety jest mało, ale zawsze tam się dobrze... Stała Bywalczyni a wiec ... (1) a wiec ... nie interere dwa razy zawiedli (2) Sylwester - porażka. Podane jedzenie było zupełnie inne, niż zapowiedziane w... Bartek Elizjum (1) Co ciekawe nikt jeszcze nie napisal o imprezach ostatnio odbywajacych sie w... Ania spoko (1) Fajna antresola, poszedłem tam dziś z kumplem, miła barmanka, szeroki... Taduesz ładnie podane i smacznie (1) Fajny lokal z szybką obsługą. Miałam okazję spróbować makaron z sosem... Paula Moze i drinki dobre ale nie powinni oszukiwac (3) Ostatnio poszedlem tam na rzekomy pyszny obiad studencki nie dosc ze dostalem... Zacza A - opinia (2) Wystroj wspanialy, czesto bywam, ale ostatnio miala miejsce niezreczna... A