Ciesz się cubańskim klimatem;p (1) Cuba Libre to bardzo fajny klub.. zarówno wystrój wewnętrzny jak i klimat tam... dżajfka Jednym słowe? Świetnie!!! (1) Super miejsce i dla starych i dla młodych, wspaniała atmosfera. Wręcz można... Dominik M. Poczekalnia ;] (1) Przemiła obsługa, duży wybór piwa z regionalnych browarów. Prawie jak... Piotr i Martyna ;]
Zmiany, zmiany, zmiany (1) Witam, Jako wieloletni klient PUBU: Plusy: 1. Wystrój a raczej jego brak... bywalec Darty, Pinball i sport w TV !! (1) Świetne miejsce na wypad ze znajomymi na piwo. Przemiła obsługa i... Nawalony Komandos Relax (1) jesteś zapracowany,znerwicowany? wpadaj do Poczekalni:) lepiej nie można... Jay Super ! (1) Miła obsługa, duży wybór trunków i miła obsługa ! Dyga :P ktoś - opinia (1) generalnie lokal ma klimat, fakt kanapy nie są zbyt wygodne, w obrusie... ktoś słabizna (1) rozczarowuje obsługa, czystość i wentylacja, niby fajnie ale obsługa... RYSIEK zgadzam sie z dawnym kilentem (1) zgadzam sie z dawnym kilentem,że to już nie to samo.kiedyś -stała kilentka, w... kellio M****** - opinia (1) ........ nigdy nie miałam brudnych rzeczy od tych foteli a potrafię się ubrać... M****** UWAZAJCIE NA KSIEZNICZKI (5) Dosc czesto zagladałam do Jozefa ,bo miejsce jest ciekawe, piwo zywe i kot... Izabela od tylu lat nic się nie zmieniło (1) Bywam w Strychu regularnie od 4-5 lat i jak do tej pory nie mam absolutnie... beviz Koncert Punk - Rock (1) Witam Byłam w Celticu parę dni temu na koncercie The Bambers i Blind Crows,... Ania :-) (1) Fajne miejsce o niepowtarzalnym klimacie, kelnerzy sympatyczni, drinki w... ola dla każdego coś dobrego ;) (1) polecam wszystkim ten swietny pubik na Zaspie..naprawde warto go odwiedzic,... STAŁY BYWALEC szkoda (1) ciekawi mnie, jaka w tym lokalu obowiązuje norma na zawartość piwa w piwie; w... cluzo55 najlepszy pub w Gdyni (1) Nie rozumiem osob ktore tak bardzo marudzą na obsługę, pub ma świetną... gaku tak sobie (1) Niby fajnie, muzyka itd. ale widać że właściciele idą na łatwiznę. Są jamy... Beki Rewelacja (1) Najlepsze imprezy... Nie ważne jak wyglądasz i czego słuchasz czujesz się tu... Diao