Szantowy raj (1) Dziś trafiłem na fantastyczny koncert szantowy,co prawda był to tylko duet... Janiko Ach ci barmani :) (1) miejsce spotkań nieafiszujących się gejów z bardzo przyjemną obsługą (barmani... Murzynek Bambo miejsce dla każdego, ale nie dla mnie... (2) dawno w tym " klubie" nie byłam, więc dałam się namówić koleżance i... Karolina
superrr (1) ostatnia imprezka rewelacja!!!!!!! pozdrawiam i polecam ten super lokal :) kinia Dlaczego wcześniej nas tam nie było?! (1) Super lokal!Jako mieszkaniec Gdańska od kilku dobrych miesięcy,nie wiem jak... gość Karola - opinia (2) W weekend do pracy udałyśmy się do celticu po raz pierwszy. (Bardzo... Karola Drugi dom (1) Konkretna miejscówka. Można przyjsc na randke, z kumplami badz mecz czy też... Bartek akustyk (2) Generalnie ukochałam sobie Contrasr , natomiast ostatnio kiepści im się... MARTA do bani (2) Moim zdaniem kontrast to beznadziejny klub, byłam tam ostatnio na koncercie... marta fajnie i przytulnie (1) tyle slyszalem o tym clubje i wrescje sie wybralismy z znajomymi, mila... adi sddff - opinia (1) Rewelacja! Idealny klimat, wspaniali ludziei co najważniesze godna uwagii... sddff super klimat ! (1) Fajna atmosfera, świetny lokal, miła obsługa, ogromny wybór drinków w... Atka Jedzenie (2) Generalnie moja wypowiedź będzie dotyczyła zamówionego dziś w lokalu jedzenia... SorrryGregory sylwester w kolibie (1) Byłem tam na imprezie sylwestrowej 09/10r Z przykrością muszę stwierdzić że... Firer dla mnie bomba (1) to mój ulubiony lokal do posiedzenia :) wpadam tam często i gorąco polecam konikCUKROWY kijek - opinia (1) najlepsze bluesowe koncerty w trojmiescie. przyjemny nastroj rowniez w dni... kijek sylwestra tam nie polecam, zwykłe sobotnie imprezy są ok (1) Byłam tam w zeszłym roku ;) a właściwie na przełomie 2009/2010,... okruszek_ TAWERNA LEGENDA (2) NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO MIEJSCA W POLSCE! BYWAMY TU CZĘSTO PRAWIE NA KAŻDYM... EWA I ZBYCH dobry pub (1) z*******e klimaty super obsługa czysto i przystępne ceny polecam wszystkim. ad.michniewicz superb. (2) Miejsce bardzo klimatyczne. Byłam pierwszy raz dziś i jestem pewna że zostanę... lolotte