Mała poprawka (1) Pub klimatyczny i posiedziec milo, tylko w opisie przydalaby sie poprawka:... Alek spore zmiany na PLUS (1) byłam, siedziałam i dobrze się czułam.. trochę się pozmieniało w tej... Jowita Sylwester (1) Czy ktoś był na Sylwestra w ubiegłym roku w Agharcie? Jak było? Asia
STARY KLIJENT IRISHA... (1) SZOK...KIEDYS BYLEM STALYM KLIJENTEM PABU...OD 2 LAT PRACUJE I MIESZKAM W... ARTUR Odnośnie pizzerii pod tym samym szyldem. (2) Czas oczekiwania bardzo długi pomimo,że pizzeria znajduje sie kilkaset metrow... E. Klimatycznie:) (1) brakowało takiego miejsca w trojmiescie:) klimatyczna muzyka,wystroj... usatysfakcjonowany obiecane:) (1) Więc zacznę od tego, że obsługa jest fenomenalna. Panowie za barem są... Justyna Miły dodatek - jak wisienka na torcie - czas stop (1) Do Mon Balzaca przychodzę od 3 miesięcy kilka razy w tygodniu żeby w... Lulka szkoda! (1) uwielbiam wystroj i klimat jaki panuje w lokalu, jest tam naprawde bardzo... sarunka Puzon (1) Wg mnie najlepszy klub w 3 mieście, świetny klimat i w przeciwieństwie do... Paweł P. SUPER (1) Jestem zaskoczona poniższymi opiniami. Jestem dość często w piwnicy i nigdy... Anna Spoko pubik! Znaczy klub juz teraz... :) (2) No to zaczniemy od obslugi klienta: dla mnie zawsze mila, pogadac sie da,... Jac ala - opinia (2) Naprawdę super knajpa na pozimie!!! ala bez dresów i plastikowych lalek (3) Najlepszy pub w Sopocie - przyjdziesz raz, zaczniesz przychodzić częściej:)... Madzia swojskie klimaty (1) swojskie klimaty missy DuoAcoustic (1) Dzis w Balzacu po raz kolejny zagraja DuoAcoustic! Zapraszamy Start: 22:00... ewelina zmiana na lepsze (1) Witam, Tak się składa, że w Irishu nie było mnie bez mała ponad rok i muszę... konar Nusia - opinia (1) nie będę się rozpisywać :) zawsze to, co nowe jest niepewne. moim zdaniem... Nusia ale wypas ! (2) Takiego obiadu dawno nie jadłam. Byłam z moim narzeczonym na szybkim jedzonku... Nika i Tomek fatalna obsługa (1) bardzo długi okres oczekiwania na podejście kelnerki. Wysoka blondynka... wiewiórka