całkiem dobrze... (1) Odwiedziłam ze znajomymi lokal na halloween...lokal fajnie udekorowany,... marta Miła atmosfera:-) (1) Jako knajpa-dobrze,obsługa bardzo miła,pani która nas obsługiwała była... Robert poczekalnia piwiarnia (1) Nie wiem skąd te niskie oceny,ale za każdym razem kiedy się tam przyjdzie... .
tylko ta obsługa.. ;) (1) Wszystko ładnie, pięknie, jednak jak większość przyczepić się muszę do... Agnieszka Polecam Kolibę za dnia :) (1) Żarcie mają kiepskie - mam wrażenie, że po prostu odgrzane w mikrofali,... Agnieszka + pies ;) Vesania - opinia (1) Tu zagina się czasoprzestrzeń... Raz przekroczysz próg i już zawsze będziesz... Vesania Spory niesmak.... (1) W piątkowy wieczór szukaliśmy miejsca w Sopocie. Od 20 było ciężko, wszędzie... Eraser Jedyna prawdziwa rockowa knajpa w Gdańsku!! (2) Z reguły nie udzielam się na forach, ale teraz muszę zareagować, bo to co... Piotr (Pepe) DM rewelacja (1) I znów wybawiłem się jak nigdy. No może troszkę za dużo kolorowych shotów się... BB Super (1) Muzyka na zywo na bardzo wysokim poziomie... inne trojmiejskie kluby moga sie... maxx bardzo myląca nazwa i wystrój (3) dlaczego szatnia jest obowiązkowa i płatna? może dlatego, że większość osób... kati Trudna ocena... (1) Odwiedzają ten klub w ciągu lata, uznałem go za świetny klub, w którym można... cffok Smaczie i tanio (1) Dania pyszne i w przystępnych cenach. Sympatyczna obsługa i miła atmosfera.... A Super (1) NAprawde najlepszy klub w trójmiescie Przemek Rewelacja!!! (1) Tego trzeba bylo w trojmiescie!! Wlochaty dobra, mila odmiana dla rockujacych! (1) kazdy kto lubi, kto slucha, mocniejszych i ciezszych klimatow i lubi sie przy... glan ... (1) czego spodziewa sie człowiek wchodzący do "Irish Pub" ? ano - muzyczki w... emka asdf (1) krótko i zwięźle - z*******e imprezki Dominik Świetny klimat (1) Tanio w rewelacyjnym miejscu. Warto :> kotek Ciekawe miejsce (1) Kandelabry to całkiem ciekawy Pub. Dużo piw do wyboru, pokazywane są mecze na... AZ