Bardzo fajny pub (1) Ten pub ma coś w sobie. Mimo ciasnoty jest tam niepowtarzalny klimat.... Adam Aneta - opinia (1) Rewelacyjna imprezka dla wszystkich lubiących zimne piwo, nieszablonową... Aneta Rock Reggae Night (1) Najlepsza seria imprez "tanecznych" na jakiej dane mi było się znaleźć.... DanzigerOzzy666
Super (1) Byłam wczoraj i powiem, że jak chodzę tam od kilku łaaaadnych lat nie... Agnieszka Słowo o Fortecznej (1) Miejsce świetne - idealna miejscówka po wizycie na Gradowej Górze i w... Piotr Durrandir Najlepsze (1) Miła atmosfera:) podobała mi sie ta cisza, pub nie jest bardzo duzy dlatego... Ona superrrrrrrrrr (1) super fajnie ekstra super hiper koper stoper! dzumadziajdzo Super zmiana (1) Duże zmiany w porównaniu z pubem za poprzedniego właściciela. Byłem... adaś ? (1) ... Knajpa nijaka, wystrój arcybanalny, muzyka tragiczne disco a'la NRD.... ops ;/ (1) Niby otwarte od 19, ale barmanka zamyka się w środku, puszcza sobie muzykę i... Ania. ? (2) Miałem chyba zbyt wygórowane wymagania jeżeli chodzi o tą knajpę. Z lokalami... PanCogito A co z godzinami otwarcia? (1) Nie mam zastrzeżeń do samego lokalu ani zasobów piwa, które są doprawdy... Jedna z bywalczyń koleżanka z Flisaka - opinia (1) świetny wystrój- zwłaszcza antresola z moimi ulubionymi pufami ;)... koleżanka z Flisaka Świetne jedzenie. (1) Rugbusia trzeba pochwalić, że stale trzyma wysoki poziom, co niestety rzadko... tlg ;)) (1) świetny klimat , dobre piwo , z*******a obsługa + miłe wspomnienia. em. miód-malina, cuba quiero bailar. (1) Polecam wszystkim!! Kaś mieszkanka sopotu - opinia (1) Panie z obsługi sprawiają wrażenie rozczarowanych życiem, wystrój generalnie... mieszkanka sopotu Jestem pod wrazeniem!! (1) Tutaj slucha sie prawdziwej muzyki!!!! Klimat niepowtazalny, prawdziwi muzycy... Hania i Leszek Dobry klimat (1) Dobra miejscówka na kameralną imprezę typu kawalerskie jak i spotkanie się... Yaro Bardzo fajne miejsce z jednym "ale" (1) Do Bohemy chodzę regularnie, jest to jeden z moich ulubionych lokali. Młoda,... Sebastian Kierszewski