;/ (1) Niby otwarte od 19, ale barmanka zamyka się w środku, puszcza sobie muzykę i... Ania. ? (2) Miałem chyba zbyt wygórowane wymagania jeżeli chodzi o tą knajpę. Z lokalami... PanCogito A co z godzinami otwarcia? (1) Nie mam zastrzeżeń do samego lokalu ani zasobów piwa, które są doprawdy... Jedna z bywalczyń
koleżanka z Flisaka - opinia (1) świetny wystrój- zwłaszcza antresola z moimi ulubionymi pufami ;)... koleżanka z Flisaka Świetne jedzenie. (1) Rugbusia trzeba pochwalić, że stale trzyma wysoki poziom, co niestety rzadko... tlg ;)) (1) świetny klimat , dobre piwo , z*******a obsługa + miłe wspomnienia. em. miód-malina, cuba quiero bailar. (1) Polecam wszystkim!! Kaś mieszkanka sopotu - opinia (1) Panie z obsługi sprawiają wrażenie rozczarowanych życiem, wystrój generalnie... mieszkanka sopotu Jestem pod wrazeniem!! (1) Tutaj slucha sie prawdziwej muzyki!!!! Klimat niepowtazalny, prawdziwi muzycy... Hania i Leszek Dobry klimat (1) Dobra miejscówka na kameralną imprezę typu kawalerskie jak i spotkanie się... Yaro Bardzo fajne miejsce z jednym "ale" (1) Do Bohemy chodzę regularnie, jest to jeden z moich ulubionych lokali. Młoda,... Sebastian Kierszewski masakra (1) jeden wielki syf!!!jakaś masakra ten lokal, barman nic nie robi tylko gra na... Zdegustowany mŁody - opinia (1) 41 i wszystko jasne! Nie ma lepszej miejscówki w 3Miescie! mŁody Gorąco polecam (1) Miła atmosfera, świetna kuchnia, duuuże porcje! Przystępne ceny. Marek ZG - opinia (1) Wieczory filmowe to coś na co czekamy! Z głosem rzecz jasna .. ;) ZG Fatalna obsługa (1) Tak jak w temacie, fatalna obsługa, która pracuje tam chyba za karę! Mateusz BEZNADZIEJNA OBSŁUGA (1) KELNER DOŚĆ SZYBKO PODAŁ ZAMÓWIONE DANIE -BYŁO CIEPLE A NIE GORĄCE, NA... BYŁA KIENTKA :) (1) pozdrowienia dla Marcina i kolegi:) pani z Tczewa:) wise - opinia (1) Swietne miejsce pierwszy raz tam wczoraj zajrzelismy z przyjaciółmi i co?... wise Świetny pomysł (1) jedyne chyba takie miejsce w Sopocie, a może i całym trójmieście, gdzie można... Robin