'Puzon' - klimatyczny lokal (1) Polozony niedaleko ul. Monte Cassino, kortow tenisowych i Grand... Marek 'Americano' Fajne miejsce. (1) Miejsce fajne, poczynajac od klientow, tematyczych imprez jak i calkiem okej... Józek. Tak sobie (1) Knajpa ciasna, smrodliwa, nic specjalnego. Duży plus za długość otwarcia.... Giorgio
Barmanka do bani. (1) Zgadzam się z Aną. Barmanka o której pisze to największa pomyłka w obsadzie... Mała Mi miejsce z klimatem (1) W końcu, po wysłuchaniu wielu pochlebnych opinii, udało mi się trafić do Mon... marta warto... ale... (1) pomysl swietny, klimat fajny, wybor niesamowity, ale obsluga... moze zalezy... kabaczek gdyby nie skinole (1) miejsce swietne, rock'n'rollowa impreza genialna.muzyka, klimat, wszystko... karol Polecam. (1) Bez zastrzeżeń. bywalczyni. rewelacja (1) rewelacja a Ty Kamil - opinia (1) Wpadliśmy ze znajomymi około 22, zupełnie przypadkowo, bo właśnie lunął... Kamil Ratujcie nasz kochany "Absinthe" (1) Uczeszczam do Absyntu juz od dluzszego czasu i z przykroscia stwierdzam, ze... staly bywalec Nie polecam, bo możecie zostać biernymi palaczami (1) Teraz dół knajpy jest po remoncie, ale ja akurat przebywam na górze, bo moi... Maggie Bardzo przyjemne odkrycie (1) Trafiłyśmy do Mon Balzac z koleżanką przypadkiem. Sympatyczna obsługa to... nl Uwaga na ładniutkie KIELNERECZKI: doliczaja same sobie napiwki do rachunku!!! (1) Byłem dwa razy w maju, i za każdym razem oszukuja na rachunkach te milutkie... Kris.K. dla mnie bomba. (1) super miejsce, swietna kuchnia, mila obsluga i piekny wybor win. polecam bardzo. ania Ka (1) bardzo fajna imprezownia. polecam!! tylko ostatnio jakoś mniej osób... wujaszek andrew Z DALA OD TEGO PUB-u (1) Odwiedziłem w dniu dzisiejszym ten pub. Niestety jestem niemiło zaskoczony.... slk Miejsce stałych wypadów. (1) Wspaniała obsługa tworząca niepowtarzalny klimat w tym miejscu umila spędzane... Azz fajny lokal (1) ciekawe i puki co niepowtarzalne miejsce, jeszcze nie ma tlumow, dlatego... andy i tak, i nie (1) Mam zastrzeżenia jedynie do obsługi klienta - po złożeniu zamówienia i... F