Skandaliczne zachowanie pseudo ochrony. (1) Takiej arogancji ....nie widziałem w lokalach tego typu nigdzie ze strony... zły Obsluga na niskim poziomie (1) Witam, w czwartek bylem w Chilly Willy i strasznie sie zawiodlem. Niby... Alan Dark Jesli jadac to tylko tak !!! (1) Witam szceze zaskoczony bylem jak poprosilem o cos w dozym rozmiaze... Hasmi
Michał - opinia (1) to życzliwe miejsce na mapie naszych nocnych peregrynacji po Gdańsku,... Michał Spoko, tylko małoletnie kłótnie... (2) Spoko, tylko małoletnie kłótnie... Wszystko było by na 6 tylko, kłótnie... Zaspianin super (1) super atmosfera, obsługa wzorowa, bardzo dobre jedzonko i smaczne piwko darrrras TO jest TO (1) Super wreszicie miejsce mające "klimat" Niezależnie od wieku każdy znajdzie... riela obsługa (1) Obsługa jest ok. w porównaniu do wcześniejszej barmanki (Oli) p.Ewa jest... ali :) (1) Właściciel to najlmilszy człowiek jakiego w życiu spotakałam:)))) Martta 1-sza klasa!!! (1) Miejsce bardzo dobre na przyjecia okolicznosciowe. Wyprawialam tam chrzciny... Iwona Super risotto (1) Risotto jadłem pierwszy raz. Nigdzie czegoś takiego nie spotkałem, rewelka.... Bart Towarzyska obsługa, dobra atmosfera. (1) Towarzyska obsługa, dobra atmosfera. Pumba Jeden z Najlepszych Pubów w Gdyni! (1) Donegal charakteryzuje się wspaniałym wystrojem, klimatem i Obslugą!... Jakub Genialny wybór na przyjemny wieczór (1) Muzyka: Co tylko zapragniesz, oczywiście z bardziej rockowo-metalowym... proboszcz szybkie piwko (1) Wpadlismy z znajomymi w tygodniu na piwo, bylismy mile zaskoczeni muzyka i... bruno Super klimat! (1) Super klimat! Aga Jedyne miejsce gdzie kobietę na piwo zabrać można (1) Moja przygoda z Domem Piwa zaczęła się już jakiś czas temu... jakże mnie... Asia Trzymać tak dalej!!! (1) Godne polecenia miejsce. Przytulnie, dobra kuchnia, drinki uderzające do... Kaja Oby więcej takich miejsc (1) W poniedziałek nie mieliśmy, gdzie się podziać z przyjaciółmi. Zobaczyłam... Agnieszka Mieczysław Formella - opinia (1) Kawa była wyjątkowa,dziękuję. Mieczysław Formella