1-sza klasa!!! (1) Miejsce bardzo dobre na przyjecia okolicznosciowe. Wyprawialam tam chrzciny... Iwona Super risotto (1) Risotto jadłem pierwszy raz. Nigdzie czegoś takiego nie spotkałem, rewelka.... Bart Towarzyska obsługa, dobra atmosfera. (1) Towarzyska obsługa, dobra atmosfera. Pumba
Jeden z Najlepszych Pubów w Gdyni! (1) Donegal charakteryzuje się wspaniałym wystrojem, klimatem i Obslugą!... Jakub Genialny wybór na przyjemny wieczór (1) Muzyka: Co tylko zapragniesz, oczywiście z bardziej rockowo-metalowym... proboszcz szybkie piwko (1) Wpadlismy z znajomymi w tygodniu na piwo, bylismy mile zaskoczeni muzyka i... bruno Super klimat! (1) Super klimat! Aga Jedyne miejsce gdzie kobietę na piwo zabrać można (1) Moja przygoda z Domem Piwa zaczęła się już jakiś czas temu... jakże mnie... Asia Trzymać tak dalej!!! (1) Godne polecenia miejsce. Przytulnie, dobra kuchnia, drinki uderzające do... Kaja Oby więcej takich miejsc (1) W poniedziałek nie mieliśmy, gdzie się podziać z przyjaciółmi. Zobaczyłam... Agnieszka Mieczysław Formella - opinia (1) Kawa była wyjątkowa,dziękuję. Mieczysław Formella :* (1) z*******y pub restauracja wszystko i świetna obsługa madzioola rewelacja (1) wszystko ok polecam lechu poznań Przyjemny lokal, ale jest jedno ALE (2) Knajpa ma fajny klimat, ale tak jak ktoś wspominał jedna z barmanek jest nie... Ana Kulturalne miejsce w Gdańsku (1) Jestem fanem Szafy już od dobrego roku. I widzę ku mojemu zadowoleniu, że... Gregorypek koliba najlepsza:D (1) najlepsza impreza,szalenstwo na stolach to wlasnie Koliba:D Aniuulka Słabość... (1) Przy rezerwacji stolika, sam nie wiedziałem, czy ta rezerwacja została... Tomek super (1) odwiedzam red lighta minimum 2 razy w miesiacu a czasem sie zdarza ze nawet... onaa Wsystko ok;)) (1) Spoko klimacik... ochrona bardzo miła wystrój tak samo;) Dj dobrze gra:)... ANNA obiadowa porazka! (1) Tydzien temu zamowiłam stolik w Bohemie na 6 osob,wczesniej uprzedzajac,ze... Byla klientka