opinia (1) Po pierwsze piwa - dużo, oj ciężko się zdecydować:) Po drugie obsługa - nie... K#8 Oaza spokoju i dobrego smaku (1) Na pójście do Balzaca namówiła mnie koleżanka, a że jesteśmy już w wieku... Anulka hejhej (1) należy się 6 i jeszcze ta toaleta! hahah,po prostu mega monikabezbzika
Najmilszy lokal w Gdyni. (1) Najmilszy lokal w Gdyni Wspaniały klimat, wystrój i to pięterko... ach,... demp mega afterownia !!! (1) polecam aftery, bez porównania z Sopotem. olcia Muzyka (1) naprawde dobra muzyka i świetni DJ :D zagraja wszystko co chcecie :) Natalia świetne żarełko (1) polecam wszystkim niunia pils - opinia (1) No cóż. Faktem jest, że miłą dla mnie niespodzianką było otwarcie takiego... pils red light ... (1) jak dla mnie boomba :) super pub :) i obsługa :DDD dziewczyna :) (1) najlepsza :) rk - opinia (1) Dla mnie okiej. Nie narzekać bo nie ma czemu.Jest to pub i tyle.Takie są puby... rk Normalny lokal (1) Obsługa hym no mogłoby być lepiej. Miło że ktoś grał na fortepianie.Tylko co... Warcisław love is in the air. (1) miejsce zdecydowanie godne polecenia,niesamowity wystroj a obsluga nie jest... Air a mi sie podobało... (1) byłam tam w weekend, w lokalu panowala nastrojowa atmosfera, obsluga bardzo... Christine Łyżka dziegciu. (1) Miałem okazję odwiedzić ten przybytek 04.04.2009. Nastrój, klimat bez... gdynianin76 Super klimacik (1) Naprawdę fajna muzyka,miły personel oraz ochrona,tance na stołach dobre... Krystian polecam (1) nasz piekny stary Gdansk ,tak mocno doswiadczony przez historie,dzieki takim... ja... milusio (1) miło, przytulnie, przyjaźnie bez lansu - tak trzymać klonik ;) (1) red light całkowicie uzależnia.obsługa, muzyka, wystrój - rewelacja. Marta- Republika super miejsce!!! (1) wyjątkowy klimat i tanie piwo:) jednym słowem REWELACJA ravik