:) (1) najlepsza :) rk - opinia (1) Dla mnie okiej. Nie narzekać bo nie ma czemu.Jest to pub i tyle.Takie są puby... rk Normalny lokal (1) Obsługa hym no mogłoby być lepiej. Miło że ktoś grał na fortepianie.Tylko co... Warcisław
love is in the air. (1) miejsce zdecydowanie godne polecenia,niesamowity wystroj a obsluga nie jest... Air a mi sie podobało... (1) byłam tam w weekend, w lokalu panowala nastrojowa atmosfera, obsluga bardzo... Christine Łyżka dziegciu. (1) Miałem okazję odwiedzić ten przybytek 04.04.2009. Nastrój, klimat bez... gdynianin76 Super klimacik (1) Naprawdę fajna muzyka,miły personel oraz ochrona,tance na stołach dobre... Krystian polecam (1) nasz piekny stary Gdansk ,tak mocno doswiadczony przez historie,dzieki takim... ja... milusio (1) miło, przytulnie, przyjaźnie bez lansu - tak trzymać klonik ;) (1) red light całkowicie uzależnia.obsługa, muzyka, wystrój - rewelacja. Marta- Republika super miejsce!!! (1) wyjątkowy klimat i tanie piwo:) jednym słowem REWELACJA ravik wielokulturowe srodowisko;) (1) bardzo mila obsluga ktora szybko nawiazuje kontakt z klientem:) muzyka... plexuss klaudek - opinia (1) z*******y pub pozdro klaudek klaudek fatalna obsługa (1) Obsługi nie mozna sie doczekać, krem brulee to jakaś pomyłka - nie wiem czemu... Agata ZAJEFAJNY PUBIK (1) Sprawa jest prosta - pub jest z*******y !!! Miła obsługa, super klimat,... Andrew Kamila - opinia (1) wiedziałam,że będzie masakra ale nie sądziłam,że aż taka!na dodatek barman... Kamila Uwaga na rachunek (1) generalnie miejsce mi się bardzo podobało, klimat fajny, naprawdę godne... anita01 Marcin Radkowiak - opinia (1) Miałem przyjemność gościć na strychu, a że zawsze zostawiam opinie więc i tym... Marcin Radkowiak !!! (1) ssuuuuper! lilanda OK (1) Fajne miejsce...bylam tam ostatnio z przyjaciolkami....ceny spoko kilmat... Dominika