NAJLEPSZY PUB W GDYNI!!! (1) Oryginalny,niepowtarzalny jedyny taki w Trójmieście.Rewelacyjnie zaopatrzony... Sylaaaa Club (1) SuperGit clubik... Polecam!!! Pasti Nowy lokal dla wszystkich!! (1) Zmiana klimatu, zmiana otoczenia, zmiana wystroju, genialne after party co... Marta
Polecam Oktoberfest (1) Przyjemne miejsce. Polecam wszystkim. Szczególnie po remoncie warto odwiedzić :) mk Klimat, klimat i jeszcze raz klimat (1) Pub Duszek jest moim ulubionym miejscem. Niepowtarzalna atmosfera tworzona... Justa Sushi przepyszne :) (1) Zamierzaliśmy z mężem pójść na sushi do ..... w Gdańsku głownym, ale do końca... mami k - opinia (1) pub był rewelacyjny, wie któż może kiedy będzie ponownie otwarty? k griszaGDA - opinia (1) 3 toły do poola 9 topowe sukmo czerwone, klimat fajny jednakże stoły (sukno)... griszaGDA jak dla mnie bomba (1) Czesto odwiedzam to miejscie z przyjaciółmi....Pubik jest jak najbardziej... AraZ zmiana na lepsze!! (1) wkońcu lokal zaczął tętnić życiem!! bywałem w dawnej poczekalni-winiarni, bo... vin Szczerze POLECAM (1) Szczerze polecam! Po remoncie to miejsce naprawdę bardzo mocno się zmieniło... Marysia super obsługa (1) nie wiem o co kaman z tą obsługą ja byłem na święto Patryka i złego słowa nie... KRASNY wróce tam (1) Polecam restauracje jadłam tam niesamowite pierogi nazywają sie hiszpańskie.... Ania Tawerna bylaby na 6+ dyby nie obsluga (1) Contrast odwiedzam juz z 10 lat.Super klimat,nawet gdy go rozbudowali dalej... marynarz Jest MEGA!!! (1) bylam tam wczoraj z kolezankami i jestem zachwycona! pub przemienil sie... Martyna Kiepska, fatalna obsluga (1) nie polecam, bramanka ma muchy w nosie, kelner do kitu, quiz przereklamowany,... mimi Maszynki ruszyły (1) Jestem zadowolony bo do dobrego piwka można jeszcze pobawić się na maszynkach... Maszynista Katarzyna - opinia (1) Wiele razy odwiedzałam ten pub, jednakże ostatnio zauwazyłam, że gdy odeszła... Katarzyna Przybyłem Zobaczyłem Zaskoczyłem (dawno temu !) (1) Miła dla wprawionego ucha muza tj. mocno ciężko i na temat Niemały wybór... Kocioł Bałkański bomba :)! (1) pub natychmiast przypadl mi do gustu ;) na scianach wiele irlandzkich... basia