super obsługa (1) nie wiem o co kaman z tą obsługą ja byłem na święto Patryka i złego słowa nie... KRASNY wróce tam (1) Polecam restauracje jadłam tam niesamowite pierogi nazywają sie hiszpańskie.... Ania Tawerna bylaby na 6+ dyby nie obsluga (1) Contrast odwiedzam juz z 10 lat.Super klimat,nawet gdy go rozbudowali dalej... marynarz
Jest MEGA!!! (1) bylam tam wczoraj z kolezankami i jestem zachwycona! pub przemienil sie... Martyna Kiepska, fatalna obsluga (1) nie polecam, bramanka ma muchy w nosie, kelner do kitu, quiz przereklamowany,... mimi Maszynki ruszyły (1) Jestem zadowolony bo do dobrego piwka można jeszcze pobawić się na maszynkach... Maszynista Katarzyna - opinia (1) Wiele razy odwiedzałam ten pub, jednakże ostatnio zauwazyłam, że gdy odeszła... Katarzyna Przybyłem Zobaczyłem Zaskoczyłem (dawno temu !) (1) Miła dla wprawionego ucha muza tj. mocno ciężko i na temat Niemały wybór... Kocioł Bałkański bomba :)! (1) pub natychmiast przypadl mi do gustu ;) na scianach wiele irlandzkich... basia jedyna taka knajpa w 3city! (1) klimat! muza! ludzie! Filu Miłe zaskoczenie (1) Witam świetny lokal, chociaż jest w nim samoobsługa. Muzyka na żywo - gitarka... Student Super miejsce (1) Obsługa się zmieniła i od tego czasu lokal stał się żywszy, super barmani,... Ewa miejsce dla każdego (1) W Contraście bywam raz na jakis czas, miejsce fajne, ciekawy wystrój,... Adrianna dobre miejsce (1) Miłe miejsce , duży wybór browaru , przystępne ceny , jak ktoś lubi to... Bogdan niesmak (2) Owszem, czasem jest fajnie, ale jak ostatnio trafiliśmy na nieźle opitą... bumboxs Klimatycznie (1) Świetne miejsce. Bywam często, ze stałą ekipą. W zasadzie to miejsce nas... Nemo Świetny Pub (1) Gdyby nie Donegal, nie byłoby miejsca w Gdyni, gdzie można zawsze poprawić... Shirka kiepska obsługa (1) Razem z grupą znajomych często wpadamy do Akity, klimat psuje jedynie... Patrik To jest To (1) Kto lubi dobrze zjeść i posiedzieć po posiłku np. przy małym piwku i t.p. -... bogdan didi - opinia (1) wszytsko byłoby ok gdyby nie to, że nie ma tam zadnej wentylacji, dym... didi