Wstyd i skandal (1) Chodzę do Kińskiego regularnie od ok. 8 lat. Nigdy jakoś nie zachwycałam się... Kazia Bravo (1) Duzy wybor piw zarówno krajowych jak i importowanych. Zwlaszcza sa jedne z... Narybek Trójmiasta amk - opinia (1) Obsługa w lokalu poniżej normy!!!!!!! Idiotyczny zakaz łączenia stolików i...... amk
SUPER (1) Duże porcje, niedrogo a naprawde smacznie Luc Cóż wiele mówić? (1) Czasy Puzona juz minęły. Niby wystrój się nie zmienił, piwko da się znieść,... były puzonista fatalna barmanka (1) niebieskowłose dziewczę z kolczykiem w dolnej wardze jest chyba najbardziej... oooops kapitalny klimat i doskonala obsluga (1) kapitalny klimat i doskonala obsluga edyta W oparach absurdu (1) Byłem w tym przybytku 3 razy. Wystraczy. Za pierwszym razem było znośnie,... slavi77 Bardzo przyjemne miejsce.... (1) W szczególności gdy idzie się większą grupą, wystrój naprawdę niezły, robi... basiek;) Imprezy zawsze są udane:) (1) Koliba to naprawdę przyjemne miejsce w którym można nieźle zaszaleć, a poza... basiek:) niepowtarzalny klimat (1) niepowtarzalny klimat Jakub Zdecydowanie polecam. (1) Jedno z moich ulubionych miejsc w Trójmieście. Wystrój jest niesamowity i... L aga - opinia (1) Odwiedziłam to miejsce podczas wakacji. Ogólnie rzecz ujmując rewelacja.... aga Gdyński raj (1) Contrast Cafe to chyba jedyna knajpa, do której staram się wracać za każdym... M opinia ;) (1) W lipcu ubiegłego roku bedac na wakacjach w Gdansku postanowilem z kolega... Skyn Staff z Flauty :) (1) Ja osobiście pracuje we Flaucie już 2,5 roku :) i moge się wypowiedzieć na... Karolina cudo miejsce (1) jestem w szoku jaki znalazlam pubik na Zaspie.Zwie sie Cuba LIbre!!!!... Beatka Palce lizac!! (1) Byłem tam na paru koncertach i jestem wniebowzięty!! Klimat jakiego nigdzie... Jarek Bardzo przytulnie:) (1) Sympatyczna obsługa, mila atmosfera. Kamil SYF I MELINA ... (1) Jeżeli chcesz przeżyć spoko impreze nie wiem czy WARKA jest idealnym miejscem... NIEZADOWOLONY