Fajny klimat (1) Cyganerii chyba nikomu przedstawiać nie trzeba. Klimat po prostu... K Ok. (1) Nie ma sie co oszukiwac - jest to najlepszy stu procentowy pub w Gdyni.... Marek Brawo. (1) Miejsce odkryłem dośc niedawno i powiem jedno - jestem dumny, ze moge pokazac... Marek
Niestety. (1) Jestem zniesmaczony po mojej ostatniej wizycie w tym miejscu. Jakieś kilka... Marek co za obsługa! (1) wystrój spoko, zapomina się, że obok manhattan, gdańsk, polska. można się... karolina Super miejsce (1) Supre miejsce gdzie za rozsądną kasę można napić się piwka albo drinka fajnie... piwko ok Jak narazie super oby tak dalej. (1) Właśnie wróciłem z Rugbusia. Pizzka palce lizać nic dodać nic ująć no i cena... Marcin rewelacja (1) Swietna muzyka, doskonaly klimat Luk PORAŻKA (1) Ciekawe rozwiązania - za dostawienie krzesła do stolika 5zł... Ok, jestem w... nn skandal! (1) W Kinśkim bywam regularnie od wielu lat. Zawsze bardzo lubilam to miejsce i... K Wstyd i skandal (1) Chodzę do Kińskiego regularnie od ok. 8 lat. Nigdy jakoś nie zachwycałam się... Kazia Bravo (1) Duzy wybor piw zarówno krajowych jak i importowanych. Zwlaszcza sa jedne z... Narybek Trójmiasta amk - opinia (1) Obsługa w lokalu poniżej normy!!!!!!! Idiotyczny zakaz łączenia stolików i...... amk SUPER (1) Duże porcje, niedrogo a naprawde smacznie Luc Cóż wiele mówić? (1) Czasy Puzona juz minęły. Niby wystrój się nie zmienił, piwko da się znieść,... były puzonista fatalna barmanka (1) niebieskowłose dziewczę z kolczykiem w dolnej wardze jest chyba najbardziej... oooops kapitalny klimat i doskonala obsluga (1) kapitalny klimat i doskonala obsluga edyta W oparach absurdu (1) Byłem w tym przybytku 3 razy. Wystraczy. Za pierwszym razem było znośnie,... slavi77 Bardzo przyjemne miejsce.... (1) W szczególności gdy idzie się większą grupą, wystrój naprawdę niezły, robi... basiek;) Imprezy zawsze są udane:) (1) Koliba to naprawdę przyjemne miejsce w którym można nieźle zaszaleć, a poza... basiek:)