Polecam! (1) Bardzo fajne miejsce, ciepły, zachęcający do długiej posiadówy wystrój... EW Bardzo dobre. (1) Kazdemu polecam. kot Skandaliczna obsługa! (1) Jeśli ktoś lubi gburowate odzywki w stylu: "nie mam ochoty z panią... Izabela
Lokal Upadłych Aniołów (1) Jeżeli piekło istnieje, to tu znajdziesz do niego wejście..........Dzisiaj to... Marcin Godne polecenia:-) (1) Miałam okazję odwiedzić ten lokal pierwszy raz, spotkalismy się większą... dd :/ (1) Pub odbieram bardzo pozytywnie. Za wystroj i muze duzy PLUS. Co mnie... klubowicz Bardzo fajny lokal (1) Moje wrażenia z pobytu w Bohemie są zgoła inne. Bardzo przyjemne miejsce do... jonu Monika - opinia (1) Sympatyczna obsługa i miła atmosfera, polecam Monika zygfryd - opinia (1) Swietna zabawa i mily klimat. Niestety zagubiona cenna pamiatka zapalniczka... zygfryd tragedia!!!! (1) pozwoliłem sobie na kolację z żoną. Pewnie dlatego ze blisko mieszkam... balas pełen wypas !!! (1) swietna gama złotego środka az boli glowa ale obsługa swietnie potrafi... piwosz smakosz TRAGEDIA (1) Z zewnatrz lokal zacheca odwiedzinami. Wnętrze bardzo przyjemne...Jednak... Em Jak dla mnie bomba:) (1) Jak dla mnie bomba:) gość Boski lokal dla chłopców (1) Nareszcie lokal dla nas, super klimat - pozdrawiam Boryska Tam na prawdę nie... zenuś odradzam !! (1) Byłam dzis w tej niby milej restauracji. Zamowilam danie- konkretnie karkowke... Angela Mój ulubiony Pubik (1) ...i nie wiedziałam że ma logo! Fajny ten Flisak z kuflem. Podoba mi sie.... Małgośka Pub jedynie dla znajomych właścicieli i obsługi (1) Byliśmy tam ze znajomymi na standardowym "rajdzie" po sopockich pubach. I się... Bywalec Sopockich Pubów nic specjalnego (1) kolejna drewniana buda udająca fajny lokal. tylko ceny jak w fajnym lokalu. k ;) (1) Ogółem bardzo mały pubik aczkolwiek bardzo przyjemny, miło jest posiedzieć ze... M. ;( (1) ja swoje najlepsze lata spedzilam w contrascie(patrz kawal podstawowki,... zroozpaczona