niepowtarzalny klimat (1) niepowtarzalny klimat Jakub Zdecydowanie polecam. (1) Jedno z moich ulubionych miejsc w Trójmieście. Wystrój jest niesamowity i... L aga - opinia (1) Odwiedziłam to miejsce podczas wakacji. Ogólnie rzecz ujmując rewelacja.... aga
Gdyński raj (1) Contrast Cafe to chyba jedyna knajpa, do której staram się wracać za każdym... M opinia ;) (1) W lipcu ubiegłego roku bedac na wakacjach w Gdansku postanowilem z kolega... Skyn Staff z Flauty :) (1) Ja osobiście pracuje we Flaucie już 2,5 roku :) i moge się wypowiedzieć na... Karolina cudo miejsce (1) jestem w szoku jaki znalazlam pubik na Zaspie.Zwie sie Cuba LIbre!!!!... Beatka Palce lizac!! (1) Byłem tam na paru koncertach i jestem wniebowzięty!! Klimat jakiego nigdzie... Jarek Bardzo przytulnie:) (1) Sympatyczna obsługa, mila atmosfera. Kamil SYF I MELINA ... (1) Jeżeli chcesz przeżyć spoko impreze nie wiem czy WARKA jest idealnym miejscem... NIEZADOWOLONY Polecam! (1) Bardzo fajne miejsce, ciepły, zachęcający do długiej posiadówy wystrój... EW Bardzo dobre. (1) Kazdemu polecam. kot Skandaliczna obsługa! (1) Jeśli ktoś lubi gburowate odzywki w stylu: "nie mam ochoty z panią... Izabela Lokal Upadłych Aniołów (1) Jeżeli piekło istnieje, to tu znajdziesz do niego wejście..........Dzisiaj to... Marcin Godne polecenia:-) (1) Miałam okazję odwiedzić ten lokal pierwszy raz, spotkalismy się większą... dd :/ (1) Pub odbieram bardzo pozytywnie. Za wystroj i muze duzy PLUS. Co mnie... klubowicz Bardzo fajny lokal (1) Moje wrażenia z pobytu w Bohemie są zgoła inne. Bardzo przyjemne miejsce do... jonu Monika - opinia (1) Sympatyczna obsługa i miła atmosfera, polecam Monika zygfryd - opinia (1) Swietna zabawa i mily klimat. Niestety zagubiona cenna pamiatka zapalniczka... zygfryd tragedia!!!! (1) pozwoliłem sobie na kolację z żoną. Pewnie dlatego ze blisko mieszkam... balas