Michał - opinia (1) co by tu nie mówić jest to lokal dla ludzi pracy, ewentualnie inteligenta... Michał super (1) no cóż jak widać powyżej koledze brakuje zwykłej kultury, tyle. Ewa Kasiunia - opinia (1) Maciasku inmpreza z Toba, to moje kolejne marzenie!!! Kocham bawic sie z... Kasiunia
Gdybym nie miał wygodnego łóżka w domu to bym tu zamieszkał (1) Pyszny grzaniec niedzielny przy rewelacyjnej muzyce w przytulnym klimacie. To... Maciek rh+ - opinia (1) To lokal który tworzy historię tego miasta !!! Podoba mi się brak dresów i... rh+ Okropnie... (1) ".. blisko 100 rodzajów złotego napoju z browarów polskich, jak i... adzia zadowolona - opinia (1) Bardzo przyjemny lokal, obsługa z poczuciem humoru, dobre piwa- najlepsze... zadowolona magiczna ta szafa (1) ubawiłem i zabawiłem się cudownie. Tak powinno być. klimat taki że tylko... magnum klimatyczne wnętrze (1) dziwi mnie że można tyle entuzjazmu włożyć w wystrój a odpuścic całą resztę.... lechu smakosz - opinia (1) Rewelacja! Jedzonko smaczne, rewelacyjnie podane w duzej ilosci:) ceny... smakosz BAJKA =) (1) Piw od wyboru do koloru. Obsługa wyrozumiała, pomaga dokonać wyboru i nie... Mateusz ]:-> (1) Piwo w cenach przystępnych nawet jak na studencką kieszeń, a klimat jedyny w... B... fajowo (1) witam wszystkich club naprawde jak ich malo, fajny wystruj 18 wieku klimat... wojtek Klient nasz wróg??? (1) Czytając poniższą opinię "Gościność z piekła rodem" odnoszę wrażenie, że... Monika Arek - opinia (1) moim zdaniem najlepszy tego typu lokal w 3mieście Arek miła atmosfera i obsługa (1) wczoraj byłem w clou club i to nie prawda że zamknięte znów działa...... ppc82 Uwaga z rezerwacja (1) Ten pub-dotychczas jeden z moich ulubionych w Gdyni, w niczym nie przypomina... Ziaaba rewelacja (1) Fantastyczna obsługa, swietna atmosfera i tanie piwo to mało, chodze tam dla... cuki a. - opinia (1) fajny pub na odstresowanie się przy dobrej muzyce,koncerty fajne :) a. Jestem ZACHWYCONA! (1) Super knajpka w cudownym miejscu! Wymarzone miejsce na spedzenie czasu z... beti