BAJKA =) (1) Piw od wyboru do koloru. Obsługa wyrozumiała, pomaga dokonać wyboru i nie... Mateusz ]:-> (1) Piwo w cenach przystępnych nawet jak na studencką kieszeń, a klimat jedyny w... B... fajowo (1) witam wszystkich club naprawde jak ich malo, fajny wystruj 18 wieku klimat... wojtek
Klient nasz wróg??? (1) Czytając poniższą opinię "Gościność z piekła rodem" odnoszę wrażenie, że... Monika Arek - opinia (1) moim zdaniem najlepszy tego typu lokal w 3mieście Arek miła atmosfera i obsługa (1) wczoraj byłem w clou club i to nie prawda że zamknięte znów działa...... ppc82 Uwaga z rezerwacja (1) Ten pub-dotychczas jeden z moich ulubionych w Gdyni, w niczym nie przypomina... Ziaaba rewelacja (1) Fantastyczna obsługa, swietna atmosfera i tanie piwo to mało, chodze tam dla... cuki a. - opinia (1) fajny pub na odstresowanie się przy dobrej muzyce,koncerty fajne :) a. Jestem ZACHWYCONA! (1) Super knajpka w cudownym miejscu! Wymarzone miejsce na spedzenie czasu z... beti ja - opinia (1) wszystko jest ok w tej knajpie, ale TOALETY aż kują w oczy, jest tam zawsze... ja strasznie (1) nie podoba mi sie ten lokal jest taki sztuczny nie polecam pozatym trafilem... on mega klimat (1) mega klimat mag Super!!! (1) Jako stała bywalczyni, muszę powiedzieć ze jest tu suuppeeerrrr!!!Polecam... niunia fajne miejsce (1) dobre jedzenie,przyzwoita muzyka na zywo, dobrze schłodzona wódka której... Lazybum ... (1) Panie i Panowie...apropo obsługi-nie jest wam znane pojęcie lokalu bez... atark Rozczarowanie (1) Wchodząc do Cafe Bar Mon Balzac można mieć nadzieję na to, że wyjdzie się... jasiek Knajpa knajp (1) Degustatornia oferuje przede....wszystkie piwa. klooch Bardzo polecam (1) Jedzenie bardzo dobre szczególnie polecam Golonkę. ola jest fajnie lecz.. (1) Najgorsze imprezy są w dniach gdy lechia rozgrywa mecz w Gdańsku. NIewiadomo... Adam