drobna uwaga (1) Wszyscy narzekają, że jest dużo dymu i że przez to klub jest fatalny. jakimś... Vincent Vega Dorota - opinia (1) W Mon Balzac byłam trzykrotnie w ciągu jednego tygodnia. Najpierw udałam się... Dorota spoko lokal (1) gdyby tylko ten lokal miał więcej miejsca to podejrzewam że długo... forfait
wszystko ladnie pieknie, ALE .. (1) no wlasnie. krotko mowiac, jezeli chodzi o lokal dla koneserow piwa to nie ma... limak Bardzo ciekawe miejsce (1) Serdecznie polecam wszystkim 'Cafe Strych' Atmosfera miejsca jest absolutnie... Hanool pierwszy raz i ostatni (1) Jestem naprawdę zszokowana pozytywnymi opiniami na temat obsługi tego lokalu.... Weronika blues? (1) Obsługa sprawnie funkcjonująca u uprzejma. Atmosfera - to zależy, właśnie od... Nienasycony Arbuz nie polecam - niestety (1) miejsce piękne, zachęcające, żeby wejść, usiąść, napić się kawy, zjeść coś... Basia luzyd - opinia (1) Genialna obsługa to podstawa tego lokalu. Niesamowite wnętrze i świetnie... luzyd :) (1) Irish to miejsce, do którego najczęsciej zachodzę. Czuje się tam bezpiecznie... Iwi blues (1) Oby wiecej takich miejsc, owszem czasem az gesto od dymu ale tak powinna... sierzant Marchewa Miłe miejsce (1) ... wystrój, karta, muzyka (również ta na żywo), naprawdę miejsce godne... Luizza szczery jestem (2) Super klub ekstra klimat świetni ludzie POLECAM!!!. Nie jestem wybornym... jaś TO JEST EXSTRA KLUB (1) Ten klimat udziela sie tam wszystkim bawiacym sie piwo tanie dj dobrze graja Kuba22 25.10.2008 (1) 25.10.2008 Takiej imprezy to nie pamietam oby tak dalej ;d i z... TomEk 22 rewelacja (1) zatrzymałam się w hotelu lalala wraz z przyjaciółmi z francji, bardzo... izabella mój pierwszy raz w branżowym klubie (1) obce miasto, zero znajomych, a dzięki temu wyjatkowemu miejscu i klimatowi... Michał generalnie bez zarzutu POZA JEDNYM (1) muzyka jazgocząca z nastawionej w tivi vivy czy innej gównianej stacji... sqlim Sześć z plusem! (2) Jestem zachwycona! W sumie był to mój drugi raz tam, ale nie pozostaje mi nic... Ewa BRAVO (1) fajova knajpka w centrum Sopot--polacam!--"ciepełko" i super klimat!..czekam... yaro