suuuupeeeerrr!!!!! (1) Extra fajowe miejsce gdzie super miło można spędzić czas!!!Bardzo sympatyczna... Seronek Szkoda... (1) Ktoś tu się wypowiada, że "w końcu rozsądna polityka wiekowa". Co za bzdury!... Kulka Super (1) Extra dyskoteka,fajny klimat. Dwa minusy to bardzo małe toalety i troche za... bart
M - opinia (1) Czytając niektóre komentarze śmiać mi się chce. Jeszcze nie widziałam żeby... M poytywnie (1) nic dodac nic ujac :d Jak w tytule pozytywnie. Szczegolnie cenione cykliczne... Anulka super! (1) nareszcie znalazłam lokal spełniajacy moje oczekiwania, gdzie na pewno często... SylwiaR. czegoś takiego w zyciu nie widzialam (1) dym z papierosów unoszący sie w powietrzu do tego stopnia, ze nie widać kto... A. polecam (2) polecam ten lokal - przystępne ceny, miła obsługa a co najważniejsze dobra... ja rewelacja!!! :) (1) rewelacja!!! :) chcik em - opinia (1) pieska czasem spotykam pod schodami jest rewelacyjny taki misiek przytulanka... em Świetne miejsce (1) Doskonały klub z fantastyczną muzyką. Koncerty ciekawe, jamy często... Kobieta witam (1) jedzenie swietne polecam mariolcia Miło! (1) Wpadliśmy przypadkiem, przyciągnięci z ulicy dźwiękami pianina. zaskoczył nas... bela bonus (1) jest jak powinno byc, zeby sie wyluzowac. klimat pubu tworza ludzie tam... bonus Wszystko o lokalu to obsługa- ona tworzy klimat pub'u a tu jest piwnica nawet nie parter! (2) Już od dłuzszego czasu patrzyłam co się dzieje i co się tworzy na Piwnej... Ela polecam wszystkim...ja go uwilbiam... (1) polecam wszystkim...ja go uwilbiam... nina Najlepszy pub w Sopocie :)) (1) j/w Q ? (1) Nie rozumiem czemu od tego sezonu wprowadziliście zakaz sprzedaży alkoholu... K. ja tam mam wspaniale wspomnienia i juz :) (1) ale zachowam je dla siebie taki jestes? ;) mistrzowsko i klimatycznie (1) pub po prostu wyśmienity, rodzinna atmosfera, extra obsługa, pakiet kanałów... BL-JR