AGNIESZKA - opinia (1) JAK DLA MNIE JEST SUPER POZATYM TO JEDYNE TAKIE MIEJSCE W POBLIZU MOJEGO... AGNIESZKA ujjj.. się działo... (2) choć nie mieszkam teraz w Gdańsku, to spędziłem tam około pół roku w... kolber bardzo fajny (1) Byłem w tym pabie ostatnio i stwierdziłem że naprawde swietny klimat i miła... tOuDi
PM - opinia (1) Wiadomosc do tych ktorym sie cos nie podoba w Cyga. Prosze mi podaj lepsza... PM Głucha obsługa (1) Bardzo się w dniu wczorajszym zraziłem do lokalu, który każe się nazywać... dareus szafa bije na głowę inne gdańskie puby;) (1) genialne miejsce, świetna muzyka! teraz chodzę ze znajomymi tylko do Szafy;)... Ola franc - opinia (1) nic dodac nic ujac,pozdro dla tomkow,borysa oraz dj mareczka oraz obslugi baru:) franc Krzysiek - opinia (1) Witam. W Sherlocku byłem w lipcu. Pub ma ciekawy wystrój, który mi przypadł... Krzysiek Jednym słowem: rewelacja (1) Rewelacyjne miejsce i panujący tam klimat! Polecam każdemu :) autsajder82 bardzo sympatyczny lokal (1) Miła i fachowa obsługa, duży wybór gatunków piwa w różnych cenach, więc każdy... m Niby jest od roku a dopiero odkryłam (1) Słyszałam od znajomych o jakiejś szafie i nie chodziłam, bo do SZAFY... co to... Pani K Kawałek Krakowa w Gdańsku (1) Przyjeżdam często do Gdańska i czuje się jak u siebie. Wchodzę do Szafy i... Ewelina jak na piwo to tylko tam (1) Jak chcesz iść na piwo ze znajomymi to tylko tam. Różnorodność rodzajów... Bzik Super lokal o ciekawym klimacie (1) Stoły pierwsza klasa, obsuga bardzo mila, wystroj rewelacja, ceny nie... Krzyżak Pyton - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Zamieszkam tam... Pyton REWELACJA!:) (1) Rewelacja i oby tam siedziec jak najczesciej;))) W. super (1) byłam ostatnio i nic się nie zmieniło extra pubik.Jedno z lepszych miejsc w... justyna To mój "pokój relaxu" :) (1) muszę powiedzieć, że nigdzie tak nie wypoczywam jak u Was nie wiem czy to... Ela tego brakowało (1) w koncu jest jakas alternatywa dla Absyntu! Brawo! dobry klimat, choć ja... gorgo przyjemne miejsce (1) pub świetny, wystrój fajny, klimat ciekawy. jako staly bywalec szczerze... paulina