jak na piwo to tylko tam (1) Jak chcesz iść na piwo ze znajomymi to tylko tam. Różnorodność rodzajów... Bzik Super lokal o ciekawym klimacie (1) Stoły pierwsza klasa, obsuga bardzo mila, wystroj rewelacja, ceny nie... Krzyżak Pyton - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Zamieszkam tam... Pyton
REWELACJA!:) (1) Rewelacja i oby tam siedziec jak najczesciej;))) W. super (1) byłam ostatnio i nic się nie zmieniło extra pubik.Jedno z lepszych miejsc w... justyna To mój "pokój relaxu" :) (1) muszę powiedzieć, że nigdzie tak nie wypoczywam jak u Was nie wiem czy to... Ela tego brakowało (1) w koncu jest jakas alternatywa dla Absyntu! Brawo! dobry klimat, choć ja... gorgo przyjemne miejsce (1) pub świetny, wystrój fajny, klimat ciekawy. jako staly bywalec szczerze... paulina Mniam :D (1) Mieszkam w Gdańsku od zawsze i muszę przyznać ze od upadku GGOG oraz Kolonii... Dżadża Super! (1) Co tu dużo gadać, po prostu super! o Good PUb (1) spox pub aaaaaa bardzo fajnie (1) Mam blisko no i kameralnie tam bardzo i mi jak najbardziej pasuje, taki mój... Michalrumas KLUB Z KLIMATEM I FAJNYMI LUDZMI POLECAM (1) KLUB Z KLIMATEM I FAJNYMI LUDZMI POLECAM kamila obcokrajowcy na pokładzie:) (1) często tam przesiaduje z holendrami ode mnie z pracy. To jest pub gdzie... donegal do nikt (1) Student ma kompleksy że podpisal się jako "nikt"? I chyba jednak... Ktoś A ja właśnie wróciłem z Patio... (1) ...i musze powiedzieć, że lokal trzyma poziom, jeden minus to ceny -... Zachwycony :) nikt - opinia (1) dzien dobry! w polowie kwietnia wybralismy sie do degustatorni,ktora byla... nikt kilka słów (1) A mnie fajna dziewczyna obsługiwała i doradzić umiała i jeszcze w gust trafiła. mag Tomek - opinia (1) super imprezy ,suuuuuper klimat polecam Tomek emo - opinia (1) Jestem w tym lokalu poraz drógi i jestem mile zaskoczony!!! Bardzo fajna... emo