...I wszysko jasne (1) gratulacje dla Caleni:)widze ze ostro sie przejela ta nasza namiastka raju Duchu Bardzo przyjemny pub z super obsługą!!! (2) Bardzo fajny pub, super wystrój i klimacik !! Muzyka OK, nie jest wcale... Jurek kwa - opinia (1) Miejsce w dobrej lokalizacji, swietny wystroj, tylko trochę zimno i chcąc... kwa
Super (1) Super miejsce, pub z klimatem chętnie przychodzimy tam z przyjaciółmi, jeśli... Aga rewelka!!!!!!!!!!! (1) dockers jest świetnym miejscem na spotkania z przyjaciólmi...a także na... ewa i maciek klemi - opinia (1) najlepszy i najsympatyczniejszy pubik do posiedzenia towarzystwo jak zawsze... klemi jest ok (1) ogolnie klub jest ok i rozkrecaja sie coraz lepsze imprezy zachecam do... Rafał BEST PUB JEST SUPER (1) UWIELBIAM TAM CHODZIC CZUJE SIE TAM REWELACYJNIE , MOZNA TAM BARDZO MILO... ZOSIA StS - opinia (1) mrok w puszcze... uwielbiam ten pub ^^ StS TA OBSŁUGA TO JEDEN WIELKI SKANDAL!!! (1) Marzy mi się świętowanie Patryczka i TO powinno byc najlepsze miejsce, ale..... magda a na imię jej było A....a (1) to że Patio położone jest na uboczu jest jego atutem, latem gdy zwalają się... Laslo totalna kicha !!!!!!!!!!! przereklamowane (2) Totalna kicha !!! Toalety śmierdzące, brak papieru. Kelnerka niemiła,... X kelnerki (1) no knajpka sama w sobie jest przecudna ale obsluga jest do bani! jakies puste... JA W końcu (1) I tego brakowąło w 3mieście.... tekie rozrywkowa metropolia a po tylu latach... Mandragora niedziela (1) naprawde swietna miejscowka. swietne drinki i nie moge sie doczekac... Ja pub - ok! jedzenie - nie. (1) Jako pub może i spełnia swoją funkcję, ale ja byłam tam z chłopakiem, żeby... Ania nie zle miejsce (1) Od pierwszego momentu zafascynowały mnie ilości różnorodnych piw- niesamowite... mala Przemo - opinia (1) Byłem w tym miejscu niedawno pierwszy raz i już chyba tutaj nie wrócę.... Przemo Bez przesady! (1) Odwiedziłem ten klubik nabuzowany pozytywnymi opiniami na tym portalu i może... lech0sław kiniu - opinia (1) byłem dopiero dwa razy ale już mi się spodobało mam nadzieję że następne... kiniu