pub - ok! jedzenie - nie. (1) Jako pub może i spełnia swoją funkcję, ale ja byłam tam z chłopakiem, żeby... Ania nie zle miejsce (1) Od pierwszego momentu zafascynowały mnie ilości różnorodnych piw- niesamowite... mala Przemo - opinia (1) Byłem w tym miejscu niedawno pierwszy raz i już chyba tutaj nie wrócę.... Przemo
Bez przesady! (1) Odwiedziłem ten klubik nabuzowany pozytywnymi opiniami na tym portalu i może... lech0sław kiniu - opinia (1) byłem dopiero dwa razy ale już mi się spodobało mam nadzieję że następne... kiniu Miały być "Irlandzkie Poniedziałki".... (2) Razem z grupką znajomych tańczących irlandzko skusiliśmy się na reklamowane... k. Warto odwiedzić. (1) Ciekawa lokalizacja. Wydaje sie,że troszke jakby z boku... a jednak w samym... bywalec Wszystko super oprócz obsługi (1) Lokal mógłby spokojnie konkurowac z lokalami na Długiej gdyby nie obsługa-... Klientka Deadhead - opinia (1) Witam!byłem tam wczoraj pierwszy raz i uznaję lokal za udany! Obsługa miła i... Deadhead nowicjusz (1) klimat jak w wedzarni-wejdz a sie uwedzisz. obsluga jak w miesnym_ czego??... atrakcyjny kazimierz Fajne imprezki :) (1) Praktycznie, nie mam nic do zarzucenia temu lokalowi. Lubię czasem imprezować... mysza84 Tomku, chyba wogóle tam nie byłeś, hehe (1) Oj, Tomku - jeśli wogóle masz tak na imię, bo raz podpisujesz się Tomek a raz... Włodek Nie aż taki fajny (1) Próbowałem się wybrać do tego lokalu z grupą ze studiów (podyplomowych dla... Marynarz :) - opinia (1) Uważam ,że pub warka to świetne miejsce na spędzenie sobotniego bądź... :) duszno i strasznie nadymione.. (1) bylem tam ostatnio i tak naprawde szczerze mowiac to nic a nic mi sie nie... Tomek Super pub (1) pub z dla wszystkich, gdzie wszyscy są wśród swoich ;) aniela-13 obsługa KOSZMAR (1) OBSŁUGA KOSZMARNA- CHŁOPAK KTORY OBSŁUGUJE NIE MA POJECA O PIWIE I O TYM CO... KIC superowe środy z karaoke:) (1) Swietny klimat, świetne miejsce i świetna środa z karaoke. Super pomysł z tą... Jarek Może byc... (1) Fajny pubik bardzo... ale z tego co zauwazylem to do klubu wpuszcza sie osoby... Kuba Cletic Pub (1) Super fajne miejsce nie za duże, klimatyczne :) polecam :) 123564@wp.pl