Warto odwiedzić. (1) Ciekawa lokalizacja. Wydaje sie,że troszke jakby z boku... a jednak w samym... bywalec Wszystko super oprócz obsługi (1) Lokal mógłby spokojnie konkurowac z lokalami na Długiej gdyby nie obsługa-... Klientka Deadhead - opinia (1) Witam!byłem tam wczoraj pierwszy raz i uznaję lokal za udany! Obsługa miła i... Deadhead
nowicjusz (1) klimat jak w wedzarni-wejdz a sie uwedzisz. obsluga jak w miesnym_ czego??... atrakcyjny kazimierz Fajne imprezki :) (1) Praktycznie, nie mam nic do zarzucenia temu lokalowi. Lubię czasem imprezować... mysza84 Tomku, chyba wogóle tam nie byłeś, hehe (1) Oj, Tomku - jeśli wogóle masz tak na imię, bo raz podpisujesz się Tomek a raz... Włodek Nie aż taki fajny (1) Próbowałem się wybrać do tego lokalu z grupą ze studiów (podyplomowych dla... Marynarz :) - opinia (1) Uważam ,że pub warka to świetne miejsce na spędzenie sobotniego bądź... :) duszno i strasznie nadymione.. (1) bylem tam ostatnio i tak naprawde szczerze mowiac to nic a nic mi sie nie... Tomek Super pub (1) pub z dla wszystkich, gdzie wszyscy są wśród swoich ;) aniela-13 obsługa KOSZMAR (1) OBSŁUGA KOSZMARNA- CHŁOPAK KTORY OBSŁUGUJE NIE MA POJECA O PIWIE I O TYM CO... KIC superowe środy z karaoke:) (1) Swietny klimat, świetne miejsce i świetna środa z karaoke. Super pomysł z tą... Jarek Może byc... (1) Fajny pubik bardzo... ale z tego co zauwazylem to do klubu wpuszcza sie osoby... Kuba Cletic Pub (1) Super fajne miejsce nie za duże, klimatyczne :) polecam :) 123564@wp.pl pycha (1) super miejsce, inne niż wszystkie inne w Sopocie. plus absolutnie... ona Wszystko OKi :) (1) polecam ten lokal :) zwłaszcza na panieński wieczór Miła obsługa da się... aga DLA KAZDEGO COS INNEGO :/ (1) Moim zdaniem za duzo tam dziewczyn w stylu Cafe heh, wiadomo w czym rzecz !... Ilovemybabenow fatalna obsługa (1) Klub wydaje się miły, ale fatalna obsługa psuje pierwsze dobre wrażenie.... Dawid rozwija sie..... (1) jesli chodzi o ten pub to chyba najwiekszym jego problemem jest ciagla... k.z obsługa to jedyny feler (1) fajny pomysł, ciekawy wybór piw, miejsce dla niepalących i tylko obsługa... Krzy$iek