:) - opinia (1) Uważam ,że pub warka to świetne miejsce na spędzenie sobotniego bądź... :) duszno i strasznie nadymione.. (1) bylem tam ostatnio i tak naprawde szczerze mowiac to nic a nic mi sie nie... Tomek Super pub (1) pub z dla wszystkich, gdzie wszyscy są wśród swoich ;) aniela-13
obsługa KOSZMAR (1) OBSŁUGA KOSZMARNA- CHŁOPAK KTORY OBSŁUGUJE NIE MA POJECA O PIWIE I O TYM CO... KIC superowe środy z karaoke:) (1) Swietny klimat, świetne miejsce i świetna środa z karaoke. Super pomysł z tą... Jarek Może byc... (1) Fajny pubik bardzo... ale z tego co zauwazylem to do klubu wpuszcza sie osoby... Kuba Cletic Pub (1) Super fajne miejsce nie za duże, klimatyczne :) polecam :) 123564@wp.pl pycha (1) super miejsce, inne niż wszystkie inne w Sopocie. plus absolutnie... ona Wszystko OKi :) (1) polecam ten lokal :) zwłaszcza na panieński wieczór Miła obsługa da się... aga DLA KAZDEGO COS INNEGO :/ (1) Moim zdaniem za duzo tam dziewczyn w stylu Cafe heh, wiadomo w czym rzecz !... Ilovemybabenow fatalna obsługa (1) Klub wydaje się miły, ale fatalna obsługa psuje pierwsze dobre wrażenie.... Dawid rozwija sie..... (1) jesli chodzi o ten pub to chyba najwiekszym jego problemem jest ciagla... k.z obsługa to jedyny feler (1) fajny pomysł, ciekawy wybór piw, miejsce dla niepalących i tylko obsługa... Krzy$iek Bardzo fajny (1) Pierwszy raz trafiłem do "Club no.11" zupełnie przypadkowo i od tamtego czasu... Haber łukasz - opinia (1) oby takich klubów w sopocie było więcej łukasz Czym tu sie zachwycac? (1) Dym to porazka, wystroj calkowicie nieciekawy (majac takie pole do popisu... lamour :) (1) REWELKA!:) Jest tylko jeden minus tego wszystkiego...jak już się wejdzie to... Chomik nieznany - opinia (1) jak dla mnie to nigdy tam juz nie pujde to jest poprostu speluna. a szkoda... nieznany Wyjątkowy (1) Bardzo specyficzne miejsce i wyjątkowa muzyka. Bo trudno znaleść podobną... Elf Polecam!!! (1) Fajny klimat piwniczny, wygodne kanapy, dobre drineczki :) i przede wszystkim... G.