to cos:D!!! (1) do zobaczenia co tydzien:D kocham tam przebywac:) blue monday jeden z najlepszych (1) wg mnie to jeden z najlepszych pubuw na gdanskiej starowce, super mega... Yocker :) Wreszcie !! Takiego miejsca w Sopocie brakowało! (1) Pub ma swój klimat! Obsługa.... barmani nie Tylko robią drinki (na... Zizu
super lokal (1) Najlepszy lokal w Sopocie a nawet w 3 city, super klimat i wnętrze. Nie ma... tomasz Szkoda że strona... (1) Szkoda, że strona klubu jest centralnie wykradziona ze strony taboo.... r4r stary raj (1) wspominam wlasnie schody prowadzące na górę na strych...pamietam cudne... v. :) (1) bardzo fajnie, naprawde polecam :) anka obsługa ze wsi (1) lokal jest swietny,zaluje jedynie ,ze obsluga fatalna,proste... Maks nareszcie!! (1) nareszcie jakis klub, gdzie mozna isc niezalesznie od godziny, mozna przyjsc... DeVilio Fajny pubik godny polecenia :) (1) Bardzo miła atmosfera, szkoda że ludzie jeszcze nie poczuli klimatu pubu... mm.max misiu - opinia (1) Miejsce bardzo wajne polecam misiu nadymione i śmierdzi (1) w lokalu nadymione strasznie, oddychać się nie da, niby mają wentylatory... piotrek ten i zaden inny (1) trollstorm co weekend! meg świetny klimat!!!!!!! tak trzymać (1) atmoswera super, można pogadać, potańczyc ceny przystępne, obsługa... ala fajowsko (1) bardzo fajna knajpka i czadowe imrezy :)) andrzej Bardzo fajnie (1) Trafilismy tam z dziewczyną i musimy przyznać, że zarówno klimat jak i... Blackmas :) (1) Świetne miejsce,świetna muza,świetny klimat :) OBY TAK DALEJ :))))) Kamila Demi :) Raczej nie polecam (1) Nie bardzo rozumiem zachwytu nad tą knajpą i zapewne na moją głowę posypią... kasia miejcowka inna niz wszystkie (1) Rewelacja na maxa!!!Dziewczyna mnie tam zaprowadzila ostatnio i powiem... barteq z gdanska ok pub (1) jw jk