nareszcie!! (1) nareszcie jakis klub, gdzie mozna isc niezalesznie od godziny, mozna przyjsc... DeVilio Fajny pubik godny polecenia :) (1) Bardzo miła atmosfera, szkoda że ludzie jeszcze nie poczuli klimatu pubu... mm.max misiu - opinia (1) Miejsce bardzo wajne polecam misiu
nadymione i śmierdzi (1) w lokalu nadymione strasznie, oddychać się nie da, niby mają wentylatory... piotrek ten i zaden inny (1) trollstorm co weekend! meg świetny klimat!!!!!!! tak trzymać (1) atmoswera super, można pogadać, potańczyc ceny przystępne, obsługa... ala fajowsko (1) bardzo fajna knajpka i czadowe imrezy :)) andrzej Bardzo fajnie (1) Trafilismy tam z dziewczyną i musimy przyznać, że zarówno klimat jak i... Blackmas :) (1) Świetne miejsce,świetna muza,świetny klimat :) OBY TAK DALEJ :))))) Kamila Demi :) Raczej nie polecam (1) Nie bardzo rozumiem zachwytu nad tą knajpą i zapewne na moją głowę posypią... kasia miejcowka inna niz wszystkie (1) Rewelacja na maxa!!!Dziewczyna mnie tam zaprowadzila ostatnio i powiem... barteq z gdanska ok pub (1) jw jk Mamy stronke!!! (1) zapraszam na stronke: http://troll-pub.prv.pl/ jest tam forum i można tam... Nasgarth . - opinia (1) . . schronienie trolla (1) niesamowity klimat jest stworzony przez klimatycznych ludzi (lub nieludzi),... HELLszka Nie zgadzam sie z przedmowcami... (1) Zaczalem pojawiac sie w Dockersie ponad miesiac temu - uwazam ze jest to... tadek Litości tylko nie ta obsługa!! (1) Ładnie przyjemnie zrobiony pub w centrum Gemini "Silver screen". Zastanawia... rysiek spokojne miejsce na wypicie piwka i popatrzenie na fajne dziewczyny (1) dla mnie BOMBA !! Bartezik