obsługa to jedyny feler (1) fajny pomysł, ciekawy wybór piw, miejsce dla niepalących i tylko obsługa... Krzy$iek Bardzo fajny (1) Pierwszy raz trafiłem do "Club no.11" zupełnie przypadkowo i od tamtego czasu... Haber łukasz - opinia (1) oby takich klubów w sopocie było więcej łukasz
Czym tu sie zachwycac? (1) Dym to porazka, wystroj calkowicie nieciekawy (majac takie pole do popisu... lamour :) (1) REWELKA!:) Jest tylko jeden minus tego wszystkiego...jak już się wejdzie to... Chomik nieznany - opinia (1) jak dla mnie to nigdy tam juz nie pujde to jest poprostu speluna. a szkoda... nieznany Wyjątkowy (1) Bardzo specyficzne miejsce i wyjątkowa muzyka. Bo trudno znaleść podobną... Elf Polecam!!! (1) Fajny klimat piwniczny, wygodne kanapy, dobre drineczki :) i przede wszystkim... G. Wow (1) Klub poprostu nieziemski, barman zawsze usmiechniety i sluzy pomoca :) piwko... Misio w zielonym sweterku:) ;) (1) ;) ;) Clou Club - Gratulacje (1) SUPER KLIMAT MILO I PRZYJEMNIE OBY TAK DALEJ, LOKAL KAMERALNY CENY PRZYSTĘPNE... ROB Nowy Fajny Klimacik (1) klubik rozmiarów niewielkich, ale bardzo miła i przyjemna atmosfera panuje w... pawelski stefan - opinia (1) Bardzo Fajny lokal. Mają wszystkie programy sportowe i zajefajny ekran. stefan Zenio - opinia (1) Dzięki za meczyk. Było super. wszystkim szczerze polecam ten klubik Zenio Radek - opinia (1) Bardzo fajny lokalik. Polecam Radek Rewelka (1) Bardzo fajny, przytulny lokal z klimatem! Obsługa jest po prostu rewelacyjna,... Bart małe sprostowanie do wypowiedzi pana USW (1) Znam bardzo dobrze te sytuacje i chyba zapomniał pan o kilku ,,szczegółach''.... Obiektywna:) dla mnie ok (1) mi sie bardzo podoba i nigdy nie mialam zadnych problemow :) monia ibanezmaniac - opinia (1) Brakowało takiego miejsca w trójmieście... ibanezmaniac Niegrzeczna obsługa oraz agresywny i złośliwy ochroniarz :(:(:( (1) Muszę z przykrością poinformaować że ten dogodnie połozony, estetycznie... USW