Tomek - opinia (1) super imprezy ,suuuuuper klimat polecam Tomek emo - opinia (1) Jestem w tym lokalu poraz drógi i jestem mile zaskoczony!!! Bardzo fajna... emo Jest fajnie (1) do mala: Bardzo dobrze, że rezeracja stolika trwa 15 minut. To jest... Eraser
lokal super, obsługa OK (1) Świetny lokal, lepszego wyboru piw nie ma nigdzie; obsługa sympatyczna-... liliac polecam:) (1) bardzo miłe miejsce tak na piwo ze znajomymi jak i na niedzielny obiad, można... Sylwia warto się wybrać (1) Ceny przystępne ale klimacik bardzo fajny:) Warto wpaść tam ze swoją sympatią baba TV sio z Pudla! (1) Watrobke polecam, choc rzeczywiscie surowka moglaby byc bardziej bogata :-)... Maragou pozerska knajpa (1) dla gosci w dresach i 17-tek a czy nie wchodza tam 13-tki ciezko... bożo Świetny pomysła na taki lokal, ale... (1) ...ale obsługa przystosowana do obsługi stoiska z piwem na festynach... luki Trzyamj się z dala! (1) Miejsce do kitu, obsługa wymusza kasę za rzeczy których nie kupiłeś ani nie... Jozek o kurde (1) Czyżby Szafa stawała się gdańską alternatywą dla Papryki-Soho-czy Sfina.... Radek :D:D:D:D (1) Idealnie ^^ JA obsluga do nieczego!!! (1) miejscoowa ok. ale obsluga pozostawia do zyczenia!!! ludzie ktorzy tam... zdegustowana tańce hulańce (1) Zawitałam w "piwiarni" po raz 1-wszy i odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. W... niusia super :) (1) nie wiem dlaczego piszecie tak zle o obsludze :/ jestem tam przynajmniej 4... klient Jest OK, co wy chcecie! (1) Byłam tam w czwartek i wszystko było si... babeczka za barem doradziła co i... smart :) (1) ja się czuję w Szafie baaaaardzo dobrze - kto nie czuje klimatu, jego strata.... Asia super :) (1) rewelacja :) wczoraj odwiedziłam to miejsce pierwszy raz od czasu zamknięcia... poduszkowa wymiataczka :) Świetne miejsce do spotkań z przyjaciółmi ! (1) Byliśmy tam ostatnio z przyjaciółmi, naprawde fajny klimat i przedewszystkim... Sebastian wejherowianka - opinia (1) szczerze, to nie mam nic do tego klubu, tylko, że obsługa czasami mogłaby być... wejherowianka