o kurde (1) Czyżby Szafa stawała się gdańską alternatywą dla Papryki-Soho-czy Sfina.... Radek :D:D:D:D (1) Idealnie ^^ JA obsluga do nieczego!!! (1) miejscoowa ok. ale obsluga pozostawia do zyczenia!!! ludzie ktorzy tam... zdegustowana
tańce hulańce (1) Zawitałam w "piwiarni" po raz 1-wszy i odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. W... niusia super :) (1) nie wiem dlaczego piszecie tak zle o obsludze :/ jestem tam przynajmniej 4... klient Jest OK, co wy chcecie! (1) Byłam tam w czwartek i wszystko było si... babeczka za barem doradziła co i... smart :) (1) ja się czuję w Szafie baaaaardzo dobrze - kto nie czuje klimatu, jego strata.... Asia super :) (1) rewelacja :) wczoraj odwiedziłam to miejsce pierwszy raz od czasu zamknięcia... poduszkowa wymiataczka :) Świetne miejsce do spotkań z przyjaciółmi ! (1) Byliśmy tam ostatnio z przyjaciółmi, naprawde fajny klimat i przedewszystkim... Sebastian wejherowianka - opinia (1) szczerze, to nie mam nic do tego klubu, tylko, że obsługa czasami mogłaby być... wejherowianka Jest BOmba!!!!!!! (1) Jak dla mnie to nie ma lepszej dyskoteki w trojmiescie!!!Chodze tam co... Andzej co to za ochroniarze !!! (1) Jestem urazona postepowaniem ochroniarzy w tym klubie... skoro ludzie... Urazona ...I wszysko jasne (1) gratulacje dla Caleni:)widze ze ostro sie przejela ta nasza namiastka raju Duchu Bardzo przyjemny pub z super obsługą!!! (2) Bardzo fajny pub, super wystrój i klimacik !! Muzyka OK, nie jest wcale... Jurek kwa - opinia (1) Miejsce w dobrej lokalizacji, swietny wystroj, tylko trochę zimno i chcąc... kwa Super (1) Super miejsce, pub z klimatem chętnie przychodzimy tam z przyjaciółmi, jeśli... Aga rewelka!!!!!!!!!!! (1) dockers jest świetnym miejscem na spotkania z przyjaciólmi...a także na... ewa i maciek klemi - opinia (1) najlepszy i najsympatyczniejszy pubik do posiedzenia towarzystwo jak zawsze... klemi jest ok (1) ogolnie klub jest ok i rozkrecaja sie coraz lepsze imprezy zachecam do... Rafał BEST PUB JEST SUPER (1) UWIELBIAM TAM CHODZIC CZUJE SIE TAM REWELACYJNIE , MOZNA TAM BARDZO MILO... ZOSIA