Oj, będzie naprawdę dobrze. (1) Razem ze znajomymi wstąpiliśmy tam przypadkiem i naprawdę nie żałowaliśmy.... OM Świetny lokal. (2) Przyznaję się bez bicia :) że do Absyntu zaglądam regularnie co jakiś czas.... Tomek Z. Zakochałam się w Szafie (1) Trafiłam przez przypadek zaprowadzona przez znajomych i oniemiałam. Wrażenie... Katarzyna
Fajnie być w miejscu w którym czuję sie jakbym była w domu (1) Fajnie być w miejscu w którym czuję się jakbym była w domu. Nic dodać nic... Aneta Mi się tam bardzo podoba (1) Chodzę regularnie, nigdy nie natknąłem sie na problemy z obsługą. Wręcz... Wu a es pe Koooliba (1) Naj, naj, naj. Wszystko super. Muzyka GENIALNA, personel profesjonalny,... Natus Contrast ogółem (1) Fajne miejsce,od lat tam bywam i nie spotkalo mnie nigdy nic zlego...Obsługa... Marek oszustwo i speluna dla obłudników (1) Po pierwsze na samo wejście mdli od wilgoci, brudu i smrodu Po drugie... zawiedziony w koncu rozsadna polityka wiekowa (1) ja tam sie ciesze ze nie wpuszczaja dzieciakow przynajmniej nie czuje sie jak... n ;) świetne miejsce! (1) znajomi wyprawiali tam 18.. i musze powiedzieć ze była to najlepsza 18 na... Olcia Beznadzieja (1) Tragedia. Obsluga bezczelna, nie warto przychodzic w wiekszej grupie, gdyz... Arteq :-) (1) Koliba badzo fajny lokal spoko klimat a i ludzie na poziomie.szczegolne... magda Jest Idealnie (1) Bosko... Exiger bomba :) (2) W swój wieczór panieński w tym klubie zatańczylam na barze. Wiem, ze stali... Ola dobre miejsce (1) bardzo przyjemna miejscówka ma swój przyjazny klimat, dobrą muzykę i duży... Dora obsluga (1) wystroj ciekawy, ale klient jak sam nie podejdzie do baru i nie zamowi to... misiek obsluga? (1) OBSLUGA? jaka obsluga:)tam generlanie nie ma obslugi, jedna pani przy barze,... klient obsluga? (1) OBSLUGA? jaka obsluga:)tam generlanie nie ma obslugi, jedna pani przy barze,... klient to je to (1) poznalam tu milosc swojego zycia jaaaaaaa Będzie dobrze! (1) Pierwszy dzień: bardzo dobra kawa, wino powitalne, miła i kontaktowa obsługa,... agatamb