Miło! (1) Wpadliśmy przypadkiem, przyciągnięci z ulicy dźwiękami pianina. zaskoczył nas... bela bonus (1) jest jak powinno byc, zeby sie wyluzowac. klimat pubu tworza ludzie tam... bonus Wszystko o lokalu to obsługa- ona tworzy klimat pub'u a tu jest piwnica nawet nie parter! (2) Już od dłuzszego czasu patrzyłam co się dzieje i co się tworzy na Piwnej... Ela
polecam wszystkim...ja go uwilbiam... (1) polecam wszystkim...ja go uwilbiam... nina Najlepszy pub w Sopocie :)) (1) j/w Q ? (1) Nie rozumiem czemu od tego sezonu wprowadziliście zakaz sprzedaży alkoholu... K. ja tam mam wspaniale wspomnienia i juz :) (1) ale zachowam je dla siebie taki jestes? ;) mistrzowsko i klimatycznie (1) pub po prostu wyśmienity, rodzinna atmosfera, extra obsługa, pakiet kanałów... BL-JR Oj, będzie naprawdę dobrze. (1) Razem ze znajomymi wstąpiliśmy tam przypadkiem i naprawdę nie żałowaliśmy.... OM Świetny lokal. (2) Przyznaję się bez bicia :) że do Absyntu zaglądam regularnie co jakiś czas.... Tomek Z. Zakochałam się w Szafie (1) Trafiłam przez przypadek zaprowadzona przez znajomych i oniemiałam. Wrażenie... Katarzyna Fajnie być w miejscu w którym czuję sie jakbym była w domu (1) Fajnie być w miejscu w którym czuję się jakbym była w domu. Nic dodać nic... Aneta Mi się tam bardzo podoba (1) Chodzę regularnie, nigdy nie natknąłem sie na problemy z obsługą. Wręcz... Wu a es pe Koooliba (1) Naj, naj, naj. Wszystko super. Muzyka GENIALNA, personel profesjonalny,... Natus Contrast ogółem (1) Fajne miejsce,od lat tam bywam i nie spotkalo mnie nigdy nic zlego...Obsługa... Marek oszustwo i speluna dla obłudników (1) Po pierwsze na samo wejście mdli od wilgoci, brudu i smrodu Po drugie... zawiedziony w koncu rozsadna polityka wiekowa (1) ja tam sie ciesze ze nie wpuszczaja dzieciakow przynajmniej nie czuje sie jak... n ;) świetne miejsce! (1) znajomi wyprawiali tam 18.. i musze powiedzieć ze była to najlepsza 18 na... Olcia Beznadzieja (1) Tragedia. Obsluga bezczelna, nie warto przychodzic w wiekszej grupie, gdyz... Arteq :-) (1) Koliba badzo fajny lokal spoko klimat a i ludzie na poziomie.szczegolne... magda