ja - opinia (1) wszystko jest ok w tej knajpie, ale TOALETY aż kują w oczy, jest tam zawsze... ja strasznie (1) nie podoba mi sie ten lokal jest taki sztuczny nie polecam pozatym trafilem... on mega klimat (1) mega klimat mag
Super!!! (1) Jako stała bywalczyni, muszę powiedzieć ze jest tu suuppeeerrrr!!!Polecam... niunia fajne miejsce (1) dobre jedzenie,przyzwoita muzyka na zywo, dobrze schłodzona wódka której... Lazybum ... (1) Panie i Panowie...apropo obsługi-nie jest wam znane pojęcie lokalu bez... atark Rozczarowanie (1) Wchodząc do Cafe Bar Mon Balzac można mieć nadzieję na to, że wyjdzie się... jasiek Knajpa knajp (1) Degustatornia oferuje przede....wszystkie piwa. klooch Bardzo polecam (1) Jedzenie bardzo dobre szczególnie polecam Golonkę. ola jest fajnie lecz.. (1) Najgorsze imprezy są w dniach gdy lechia rozgrywa mecz w Gdańsku. NIewiadomo... Adam Po prostu inne (1) Jesli sie jest zmeczonym po dniu pracy, ma sie ochote posiedziec i pogadac z... Wiking rewelacja (1) super klub tam czuje się rewelacja a obsługa ok anka Supeerr!!! (1) Super lokal świetni ludzie, świetna obsługa i przede wszystkim świetna... niunia Najlepszy lokal w 3 mieście (1) Rewelacyjna atmosfera,super obsługa ,super kanały sportowe ;p.Zdecydowanie... man utd fan Dziękuję za Szafę!! (1) ...i za wczorajszą imprezę! Bo co to była za impreza! Proszę o więcej,... Ania super knajpa, ekstra kucharze !! (1) polecam wszystkim świetne miejsce do picia i jedzenia. bardzo przystępne... ania Mango - opinia (1) Pyszne jedzenie, miła obsługa. Mango najlepsze piwko (1) najwiekszy wybór:))) uwielbiam tą knajpkę ja:) ;) (1) ..........jestem w Gdańsku od 3 lat ale jeszcze nigdy nie widziałam żeby ktoś... zakala Fajnie jest............... (1) minusy to: brak miejsc dla niepalących, brak mniejszych np 2osobowych... aaaa