Po prostu inne (1) Jesli sie jest zmeczonym po dniu pracy, ma sie ochote posiedziec i pogadac z... Wiking rewelacja (1) super klub tam czuje się rewelacja a obsługa ok anka Supeerr!!! (1) Super lokal świetni ludzie, świetna obsługa i przede wszystkim świetna... niunia
Najlepszy lokal w 3 mieście (1) Rewelacyjna atmosfera,super obsługa ,super kanały sportowe ;p.Zdecydowanie... man utd fan Dziękuję za Szafę!! (1) ...i za wczorajszą imprezę! Bo co to była za impreza! Proszę o więcej,... Ania super knajpa, ekstra kucharze !! (1) polecam wszystkim świetne miejsce do picia i jedzenia. bardzo przystępne... ania Mango - opinia (1) Pyszne jedzenie, miła obsługa. Mango najlepsze piwko (1) najwiekszy wybór:))) uwielbiam tą knajpkę ja:) ;) (1) ..........jestem w Gdańsku od 3 lat ale jeszcze nigdy nie widziałam żeby ktoś... zakala Fajnie jest............... (1) minusy to: brak miejsc dla niepalących, brak mniejszych np 2osobowych... aaaa drobna uwaga (1) Wszyscy narzekają, że jest dużo dymu i że przez to klub jest fatalny. jakimś... Vincent Vega Dorota - opinia (1) W Mon Balzac byłam trzykrotnie w ciągu jednego tygodnia. Najpierw udałam się... Dorota spoko lokal (1) gdyby tylko ten lokal miał więcej miejsca to podejrzewam że długo... forfait wszystko ladnie pieknie, ALE .. (1) no wlasnie. krotko mowiac, jezeli chodzi o lokal dla koneserow piwa to nie ma... limak Bardzo ciekawe miejsce (1) Serdecznie polecam wszystkim 'Cafe Strych' Atmosfera miejsca jest absolutnie... Hanool pierwszy raz i ostatni (1) Jestem naprawdę zszokowana pozytywnymi opiniami na temat obsługi tego lokalu.... Weronika blues? (1) Obsługa sprawnie funkcjonująca u uprzejma. Atmosfera - to zależy, właśnie od... Nienasycony Arbuz nie polecam - niestety (1) miejsce piękne, zachęcające, żeby wejść, usiąść, napić się kawy, zjeść coś... Basia luzyd - opinia (1) Genialna obsługa to podstawa tego lokalu. Niesamowite wnętrze i świetnie... luzyd :) (1) Irish to miejsce, do którego najczęsciej zachodzę. Czuje się tam bezpiecznie... Iwi