Co się z Wami dzieje?! (1) Często przychodziłam do Contrastu na piwko... Raz jak weszłam w wakacje i... Stały bywalec Pełen wypas!!! (1) Począwszy od z*******ej obsługi,wyluzowanego Dj-a a skończywszy na... arnspor narnia to nic (1) uroczo.niewymowna atmosfera którą tworzą ludzie i to miejsce. prośka
Lokal na 5+ (1) Uwielbiam tam przesiadywać...świetny wybór piw i przepyszne jedzonko idealnie... Cleo tak sobie (1) ochroniarze bardzo mili, wystrój i klimat tez taki sobie... tylko szkoda ze... Ania Contrast - the Legend (1) Witam! Byłem ostatnio w tym pubie! Wiele się zmieniło od czasu kiedy sam tam... Wojtek beeeer (1) 1. mają angielskie bittery i irlandzkie piwka 2. barman bardzo miły gość 3.... krzychu Tu się nie tylko słucha muzyki. (1) Tu się ją przeżywa, a co odważniejsi mogą spróbować sił i wystąpić. Ten klub... Lech Szychliński, GGC, Gdańsk Super (1) Polecam!! chodze często,świetne miejscie do posmakowania różnych piwek.... Piwek Dla cierpliwych (2) Klimat fajny, ale na jedzenie czeka się dłuuuugo. No i opłata 50 zł za... piotr Michał - opinia (1) co by tu nie mówić jest to lokal dla ludzi pracy, ewentualnie inteligenta... Michał super (1) no cóż jak widać powyżej koledze brakuje zwykłej kultury, tyle. Ewa Kasiunia - opinia (1) Maciasku inmpreza z Toba, to moje kolejne marzenie!!! Kocham bawic sie z... Kasiunia Gdybym nie miał wygodnego łóżka w domu to bym tu zamieszkał (1) Pyszny grzaniec niedzielny przy rewelacyjnej muzyce w przytulnym klimacie. To... Maciek rh+ - opinia (1) To lokal który tworzy historię tego miasta !!! Podoba mi się brak dresów i... rh+ Okropnie... (1) ".. blisko 100 rodzajów złotego napoju z browarów polskich, jak i... adzia zadowolona - opinia (1) Bardzo przyjemny lokal, obsługa z poczuciem humoru, dobre piwa- najlepsze... zadowolona magiczna ta szafa (1) ubawiłem i zabawiłem się cudownie. Tak powinno być. klimat taki że tylko... magnum klimatyczne wnętrze (1) dziwi mnie że można tyle entuzjazmu włożyć w wystrój a odpuścic całą resztę.... lechu smakosz - opinia (1) Rewelacja! Jedzonko smaczne, rewelacyjnie podane w duzej ilosci:) ceny... smakosz