Szacunek?? (1) Bardzo dziwna taktyka pozyskiwania klienta. Razem ze znajomymi w sobotni... Joanna superrrrr (1) najlepsza knajpa w Gdynia,a koncerty Trzech Majtków wymiatają !jedyny minus... Kewa imprezy zawsze udane !!!!!!!!!! (1) nic dodac nic ujac idzesz i sie bawisz! lukiz
Super Ekstra Wypiardowo! (2) Spoko klimacik. Ochrona przemiła:) i przystojna:) - szczególnie pan Paweł:)-... Czarna te rezerwacje za 50 zlotych to przegięcie (2) Zupelnie nieprofesjonalne podejście do prowadzenia restauracji i do klientów.... bogdan średniej klasy dyskoteka dla wszytskich (1) byłam tam z parę razy, muzyka fajna, zabawa też. Czasami jednak grubo po... wygodna Najlepszy pubik w trójmieściee . ! . (1) Wczoraj byłem w tym pubiku razem ze znajomymi i jestem bardzo zadowolony.... NiieePozoornyy :) (2) "syf" ? dzieło tego że jest to jedyny klub w którym można robić dosłownie... magda Piwo butelkowe (1) Nie rozumiem dlaczego nie moge prosić w TYM pubie piwa w butelce! Tzn prosić... Adasko Dramat (1) Zero klimatu, obsługa ze średniowiecza, słabiutko Moher wpożo (1) najlepsi barmani BODZIO i ZBYNIO. super muza,atmoswera nie zapomniana,ciekawi... PAN "WOJEWODA" poytywnie (1) bylam w tej knajpce kilka dniu temu i mi sie bardzo podobalo :) obsluga... Aneta buuuu!! (1) Byłem w tym miejscu mniej więcej pół roku temu i tak naprawdę od tego czasu... Maciek Rewelacja (1) Nareszcie w gdyni miejsce gdzie można napić się taniego i dobrego piwa...a i... slawomirz obsługa prosto z komuny (1) Wczoraj wraz z przyjaciółmi bylismy świadkami sytuacji rodem z PRL. Barmanka... Natalia nawet mila knajpa (1) W sumie warto sie wybrac ja mam blisko wiec chodze. Ludzie rozni, ale zawsze... Frank fajny (1) Bardzo fajne miejsce,gdzie człowiek po 5 minutach przestaje być... lacky Uwielbiam to miejsce! (1) Szukałam z przyjaciółmi miłego zakontka żeby porozmawiać i posluchac miłej... Zuzu WielkiBialyKrolik - opinia (1) a no fajne miejsce, do naj***ki i do posiedzenia! atmosfera domowa WielkiBialyKrolik mega imprezy (1) polecam wszystkim co lubią się wybawić przy muzyce od czasów Elvisa do... GiGy