wpożo (1) najlepsi barmani BODZIO i ZBYNIO. super muza,atmoswera nie zapomniana,ciekawi... PAN "WOJEWODA" poytywnie (1) bylam w tej knajpce kilka dniu temu i mi sie bardzo podobalo :) obsluga... Aneta buuuu!! (1) Byłem w tym miejscu mniej więcej pół roku temu i tak naprawdę od tego czasu... Maciek
Rewelacja (1) Nareszcie w gdyni miejsce gdzie można napić się taniego i dobrego piwa...a i... slawomirz obsługa prosto z komuny (1) Wczoraj wraz z przyjaciółmi bylismy świadkami sytuacji rodem z PRL. Barmanka... Natalia nawet mila knajpa (1) W sumie warto sie wybrac ja mam blisko wiec chodze. Ludzie rozni, ale zawsze... Frank fajny (1) Bardzo fajne miejsce,gdzie człowiek po 5 minutach przestaje być... lacky Uwielbiam to miejsce! (1) Szukałam z przyjaciółmi miłego zakontka żeby porozmawiać i posluchac miłej... Zuzu WielkiBialyKrolik - opinia (1) a no fajne miejsce, do naj***ki i do posiedzenia! atmosfera domowa WielkiBialyKrolik mega imprezy (1) polecam wszystkim co lubią się wybawić przy muzyce od czasów Elvisa do... GiGy Fajny klimat (1) Cyganerii chyba nikomu przedstawiać nie trzeba. Klimat po prostu... K Ok. (1) Nie ma sie co oszukiwac - jest to najlepszy stu procentowy pub w Gdyni.... Marek Brawo. (1) Miejsce odkryłem dośc niedawno i powiem jedno - jestem dumny, ze moge pokazac... Marek Niestety. (1) Jestem zniesmaczony po mojej ostatniej wizycie w tym miejscu. Jakieś kilka... Marek co za obsługa! (1) wystrój spoko, zapomina się, że obok manhattan, gdańsk, polska. można się... karolina Super miejsce (1) Supre miejsce gdzie za rozsądną kasę można napić się piwka albo drinka fajnie... piwko ok Jak narazie super oby tak dalej. (1) Właśnie wróciłem z Rugbusia. Pizzka palce lizać nic dodać nic ująć no i cena... Marcin rewelacja (1) Swietna muzyka, doskonaly klimat Luk PORAŻKA (1) Ciekawe rozwiązania - za dostawienie krzesła do stolika 5zł... Ok, jestem w... nn skandal! (1) W Kinśkim bywam regularnie od wielu lat. Zawsze bardzo lubilam to miejsce i... K